FOTO VIDEO Magazin cu gândaci închis de Protecția Consumatorului

Comisarii CJPC Constanța au găsit gândaci în pungile cu alimente
Comisarii CJPC Constanța au găsit gândaci în pungile cu alimente

Protecția Consumatorului Constanța a închis un magazin în care a găsit mai mulți gândaci chiar în alimente.

„CJCP Constanta a verificat un magazin alimentar din zona km 4-5 , pentru care s-a dispus masura de oprire temporara intrucat in magazinul respectiv existau gândaci. De asemenea s-au oprit definitiv de la comercializare produse alimentare in valoare de 288 lei si s-au aplicat 3 sanctiuni din care doua avertismente si o amenda in valoare de 10000 lei.”, au precizat reprezentanții CJPC Constanța.

Magazinul alimentar este închis și acum. În procesul verbal incheiat se mentioneaza ca deschiderea magazinului se va face doar cu acordul CJPC Constanta, daca a remediat deficientele. Până la data de 20.11.2019 operatorul economic nu a depus cerere de redeschidere.

A mai fost verificat un bistro pentru care s-au aplicat doua sanctiuni , un avertisment pentru practici comerciale incorecte si o amenda in valoare de 7.000 lei pentru proceduri nesigure care pot sa afecteze viata , sanatatea si securitatea consumatorilor .

Masurile dispuse pentru acest bistro au fost de oprire temporara a prestării de serviciu, retragerea de la comercializare a aproximativ 11 kg produse alimentare si propunerea de incetare a practicii comerciale incorecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.