FOTO + VIDEO. Nu mai aruncați bani peștilor! Operațiune inedită la Delfinariu

Directorul CMSN, Adrian Bîlbă, strânge banii aruncați de turiști

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au strâns, astăzi, banii pe care turiștii îi aruncă în bazinul cu pești. Alături de el s-au aflat scafandri.

„Este un obicei medieval, care însă deranjează peștii, pentru că banii ruginesc eliberând ioni metalici toxici pentru pești. Banii de regulă sunt făcuți din oțel, însă sunt îmbrăcați în aliaje de metale neferoase, aluminiu, cupru, nichel, care eliberează ioni, care deranjează și echilibrul biologic al apei și intoxică și peștii. Insistăm să transmitem să nu se mai arunce bani aici, trebuie să învățăm să iubim și animalele””, a spus Adrian Bîlbă.

Reamintim că, ieri, pe pagina de internet a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, conducerea instituției în subordinea căreia se află Microrezervația, a postat următorul anunț:

„Vă rugăm respectuos SĂ NU mai aruncați bani în bazinul cu pești din cadrul Microrezervației Constanța. Nu aduce nici noroc faptul că aruncați bani dar și poluați bazinul în care se află peștii. Mulțumim pentru înțelegere.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajări în Valu lui Traian

joi iul. 27 , 2017
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1065 lei în mână, nenegociabil. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Relații suplimentare puteți […]
angajar

V-ar putea interesa și: