FOTO VIDEO Polaris și primăria dezinfectează Constanța cu un atomizor de mare capacitate

Constanta este primul oraș din România unde se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate toate bulevardele și străzile.

Polaris M. Holding, la dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, dezinfectează toate străzile, bulevardele, trotuarele și zonele aglomerate din oraș cu o substanță pe bază de clor.

Se recomandă tuturor asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța care au ghene de gunoi cu tubulatură să efectueze  dezinfecție și în tubulatura ghenei.  

https://www.facebook.com/482887325059745/videos/799498843874068

“Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, STAȚI ACASĂ!”, a spus primarul Decebal Făgădău.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine poate beneficia de scutirea ratelor bancare și ce trebuie să facă

joi mart. 26 , 2020
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat joi, după şedinţa de Guvern, cine poate beneficia de scutirea ratelor bancare și ce trebuie să facă. Astfel, ratele la bănci pot fi suspendate la cererea debitorului – persoană fizică sau juridică – pentru o perioadă de până la nouă luni, dar nu mai […]

V-ar putea interesa și: