FOTO + VIDEO. Polițiștii constănțeni i-au comemorat pe colegii căzuți la datorie

Polițiștii constănțeni i-au comemorat, în această dimineață, pe colegii căzuți la datorie. Angajați ai structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au ținut un moment de reculegere în fața instituției, iar mașinile poliției au avut girofarurile pornite. De asemenea, s-au aprins lumânări pentru cei care au plecat dintre noi. A fost adusă și o fotografie a lui Sorin Vezeteu, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, care a fost omorât zilele trecute pentru simplul fapt că era poliţist, mobilul crimei fiind ura acerbă faţă de această profesie.

„Omul acesta a fost omorât pentru simplul fapt că a fost poliţist şi era de serviciu. Altă explicaţie nu există. Mobilul crimei a fost ura acerbă faţă de profesia de poliţist. Pentru că acest individ, acest psihopat, că pot să-l numesc psihopat, l-a ucis pentru simplu motiv că el ura poliţiştii. A avut probleme cu poliţia şi a folosit această posibilitate, l-a văzut pe băiatul acesta care era de serviciu în zona respectivă în judeţul Suceava şi l-a măcelărit. Nu avea nimic cu el personal, nu îl cunoştea. Oricare poliţist din ţara asta putea să fie în situaţia acestui om, dacă era în preajma acestui individ”, a afirmat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), pentru DCNews.ro.

El a arătat că, în doi ani, şapte poliţişti şi-au pierdut viaţa la datorie şi a acuzat autorităţile de lipsă de interes.

„Au murit şapte oameni. Mai mult ca în teatrele de operaţiuni. Avem o problemă de reglementare după ce infracţiunea de ultraj a fost dusă în derizoriu, a fost minimalizată prin noul Cod penal şi oferă posibilitatea să se dezvolte aceste acţiuni împotriva poliţiştilor. Nu înţeleg de ce trebuie să moară oameni ca să luăm măsuri. Am făcut demersuri la Ministerul Afacerilor Interne, la Guvern, la Parlament, dar nu-i interesează. Am văzut atâta indolenţă şi nepăsare că nu mă mai surprinde nimic”, a spus Dumitru Coarnă.

Puteți urmări mai jos fotografii și video de la evenimentul organizat în Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mamaia Fairytale, zguduit de hohote de râs și rock’n’roll

Dum iul. 23 , 2017
A doua seară a celui de-al doilea week-end al Festivalului Verii 2017 – Fairytale, 1st Edition a debutat cu o porție de hohote de râs și mult umor. Scena din Piațeta Casino de la Mamaia a fost invadată de simpaticii entertaineri ai trupei „Comedy Zebra Show“, finaliști ai emisiunii iUmor. […]

V-ar putea interesa și: