FOTO VIDEO Strada cu cele mai multe gunoaie din Constanța

Am descoperit ceea ce cred că este strada cu cele mai multe gunoaie din orașul Constanța. De fapt, nu se mai poate numi stradă, pentru că mai mult de jumătate din ea este inutilizabilă din cauza deșeurilor.

Este vorba despre strada Vârful cu dor, din zona Sere. De fapt, la capătul străzii se face la dreapta, spre adăpostul pentru animale fără stăpân. Pe respectiva porțiune, de circa 400 de metri, se află un adevărat munte de gunoi, format în principal din deșeuri vegetale, dar prin care putem găsi de toate, de la PET-uri la carcase de televizor.

Circulația se face numai pe o bandă, dar, în ritmul acesta, și ea va fi blocată. Asta n-ar fi o problemă, pentru că nu este cea mai circulată stradă din Constanța, dar vă dați seama ce focar de mizerie este acolo. Mirosul pe care-l degajă este un bun indiciu.

„Gunoaiele au început să se adune aici de circa 4-5 luni. Până atunci era curat. Cineva trebuie să ia măsuri, alfem o să fim înghițiți de gunoaie”, ne-a spus un constănțean din zonă.

Problema aceasta ține de autoritățile locale, nu de compania de salubritate. Primăria Constanța ar trebui să-i amendeze pe cei care aruncă gunoaie acolo și poate face acest lucru prin Poliția Locală, care îi este în subordine. În primul rând, însă, trebuie să dispună, urgent, măsuri pentru curățarea zonei. În caz contrar, strada va trebui să fie redenumită din „Vârful cu dor” în „Vârful cu guoaie”.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.