FOTO VIDEO Sute de constănțeni au ieșit în stradă pentru justiție: „Abrogați și plecați!”

proteste în Constanța
Constănțenii au mărșăluit pe principalele bulevarde din oraș (foto: Constanța 100%, 24 februarie 2019)

Câteva sute de constănțeni au ieșit în stradă, duminică seara, pentru a apăra justiția și pentru a arăta un mesaj de susținere pentru magistrați.

Oamenii s-au adunat după ora 18.00, pe platoul din fața Prefecturii Constanța, iar la ora 19.30 au plecat în marș pe principalele bulevarde ale orașului.

Au purtat pancarte pro justiție și anti PSD și au scandat lozinci precum „Abrogați și plecați!”, „PSD, ciuma roșie”, „Dragnea și ai lui, trădătorii neamului”, „Dragnea și cu mafia, să plecați în Rusia”,„Fără penali”, „Hoții, hoții”.

La un moment dat, s-au scandat lozinci și împotriva primarului Constanței, Decebal Făgădău, PSD.

Au scandat împotriva PSD

La eveniment au participat oameni din toate categoriile sociale, de la doctori la funcționari ai statului

Protestatarii au ajuns până în fața sediului PSD Constanța de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unde s-au oprit și au scandat ale lozinci împotriva Guvernului.

Marșul protestatarilor

Protestul a fost supravegheat de forțe ale jandarmilor și ale poliției și s-a desfășurat fără incidente.

Vă reamintim că vineri procurorii din Constanța și alte orașe au protestat împotriva împotriva modificărilor aduse sistemului de justiție de ordonanța de urgență a ministerului public. Detalii AICI.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

VIDEO Dr. Florian Stoian, prezent la protestul din Constanța: „Alunecarea spre dictatură se poate produce oricând în România”

lun feb. 25 , 2019
Doctorul Florian Stoian, unul dintre cei mai apreciați medici din județul Constanța, a participat, duminică seară, la protestul din Constanța în apărarea justiției. A spus că a fost impresionat de protestele magistraților. „Situația spre care se îndreaptă România nu este tocmai în regulă. Până acum, în democrația românească, magistrații, incluzând […]

V-ar putea interesa și: