FOTO Zonă de triere pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța. CJC a cumpărat 11 containere

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța va avea o zonă de triere.

Banii necesari au fost deja alocați de către Consiliul Județean Constanța, iar containerele care o vor compune au început să sosească.

„Suntem într-un război cu un inamic invizibil. Este esențial să ne protejăm medicii și tot personalul din sistemul sanitar. Am decis să organizăm la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța o zonă de triere pentru Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât să prevenim răspândirea virusului în rândul cadrelor medicale. Sunt conștient că medicii au o misiune extraordinar de grea și toată greutatea acestor zile o poartă ei.”, a declarat Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Astăzi au sosit cele 11 containere modulare în care va fi amenajată zona de triere și testare a pacienților care ajung la UPU. Aceste containere sunt dotate cu paturi și cu toalete, care sunt prevăzute inclusiv cu dușuri.

„Am alocat fondurile necesare pentru acest proiect și, în cazul în care va fi nevoie, vor fi suplimentate în funcție de necesități. Suntem alături de cei care luptă în linia 1 și vom încerca, în permanență, să îi protejăm. În maximum 5 zile această zonă va fi funcțională la capacitate maximă. Mulțumesc tuturor celor care ne ajută să ne protejăm medicii, dar și locuitorii.”, a declarat Horia Țuțuianu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Amenzi de peste 1,5 milioane lei aplicate în Constanța, din cauza nerespectării ordonanțelor militare

Thu Apr 2 , 2020
De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, în județul Constanța au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 2.433 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.504.822 lei. Dintre acestea, 310 au fost aplicate doar în […]