Fotografia care arată că investițiile din Constanța bat pasul pe loc

Circulă pe internet multe clipuri despre adevărate minuni ale inginerei de azi. Vă dau un singur exemplu: cum au construit olandezii într-un weekend un tunel sub o autostradă (video AICI).

Municipiul Constanța ar putea concura cu succes pentru contra performanțele în acest domeniu, într-un clasament despre cum nu se întâmplă nimic.

Mai sus aveți o fotografie în care este surprins bulevardul Ferdinand, aflat în centrul orașului. Cei care lucrează la reabilitarea trotuarelor lăsaseră o canalizare descoperită. Pe 6 decembrie 2022, după ce am semnalat acest lucru într-un articol, au asigurat-o, într-un mod destul de rudimentar. A trecut o lună de atunci și nu s-a mai întâmplat absolut nimic pe șantier.

Din păcate, nu este singurul loc unde se întâmplă așa. Mai toate proiectele lăsate la cheie de Decebal Făgădău actualei administrații condusă de Vergil Chițac au probleme. City managerul Felicia Ovanesian a vorbit anul trecut în premieră despre riscul ca fondurile europene (atrase de fostul primar) să fie pierdute. Detalii AICI. Dacă va fi așa, vom plăti noi, constănțenii, și ce s-a făcut până acum.

V-ar putea interesa și: Fotografia care arată cât de incompetentă este Confort Urban SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Percheziții în Constanța. Au obligat o tânără cu afecțiuni psihice și cu grad accentuat de handicap să se prostitueze în România și Austria

vin ian. 6 , 2023
La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Constanța, într-o cauză în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și deținere de […]
politist mascat

V-ar putea interesa și: