Fotografie inedită care surprinde momentul când fostul președinte al României a fost scuipat

basescu scuipat

Am intrat recent în posesia unei fotografii inedite, care surprinde momentul când fostul președinte al României a fost scuipat. Se întâmpla în mai 2014, când Traian Băsescu a venit în Constanța pentru a decora bricul Mircea și pentru a participa la Regata Marilor Veliere, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente maritime (și nu numai) organizate în România – eveniment care, apropo, se va desfășura și în toamna acestui an, în portul Constanța.

Aveți mai jos aceeași fotografie, dar într-un cadru mai larg.

basescu scuipat mare

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe Traian Băsescu, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc în 24 mai, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Gestul lui Zglobiu a fost criticat dur de întreaga clasă politică, chiar și de dușmanii lui Traian Băsescu, printre care se număra Victor Ponta.

Adrian Zglobiu le-a spus jurnaliştilor că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, “cântate pentru Băsescu”. “După ce a vândut flota vrea cântece patriotice?”, spunea constănţeanul.

Întrebat apoi dacă regretă gestul făcut, bărbatul a răspuns: “Regret că nu am emigrat din România, că am fost fraier să rămân”.

Zglobiu a fost reținut de polițiști. În aprilie 2015 a fost condamnat la definitiv la trei luni de închisoare cu suspendare şi 40 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA în municipiul Constanța. Se circulă cu dificultate

Thu Jul 14 , 2016
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei dimineti, 14 iulie 2016, in jurul orei 07,00, la conducta  de alimentare cu apa cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona intersectiei cu b-dul Alexandru Lapusneanu – Hotel Oxford, echipele de interventie RAJA au blocat doua benzi de circulatie, […]
raja