Fotografie inedită care surprinde momentul când fostul președinte al României a fost scuipat

basescu scuipat

Am intrat recent în posesia unei fotografii inedite, care surprinde momentul când fostul președinte al României a fost scuipat. Se întâmpla în mai 2014, când Traian Băsescu a venit în Constanța pentru a decora bricul Mircea și pentru a participa la Regata Marilor Veliere, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente maritime (și nu numai) organizate în România – eveniment care, apropo, se va desfășura și în toamna acestui an, în portul Constanța.

Aveți mai jos aceeași fotografie, dar într-un cadru mai larg.

basescu scuipat mare

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe Traian Băsescu, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc în 24 mai, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Gestul lui Zglobiu a fost criticat dur de întreaga clasă politică, chiar și de dușmanii lui Traian Băsescu, printre care se număra Victor Ponta.

Adrian Zglobiu le-a spus jurnaliştilor că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, „cântate pentru Băsescu”. „După ce a vândut flota vrea cântece patriotice?”, spunea constănţeanul.

Întrebat apoi dacă regretă gestul făcut, bărbatul a răspuns: „Regret că nu am emigrat din România, că am fost fraier să rămân”.

Zglobiu a fost reținut de polițiști. În aprilie 2015 a fost condamnat la definitiv la trei luni de închisoare cu suspendare şi 40 de zile de muncă în folosul comunităţii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în municipiul Constanța. Se circulă cu dificultate

joi iul. 14 , 2016
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei dimineti, 14 iulie 2016, in jurul orei 07,00, la conducta  de alimentare cu apa cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona intersectiei cu b-dul Alexandru Lapusneanu – Hotel Oxford, echipele de interventie RAJA au blocat doua benzi de circulatie, […]

V-ar putea interesa și: