FOTOREPORTAJ. Cum a fost cea mai aglomerată zi din acest an la Delfinariu

delfinariuAstăzi a fost cea mai aglomerată zi din acest la Delfinariu din Constanța. Sunteți curioși cum arată un spectacol cu casa plină, cu toate cele 1.350 de locuri din noua clădire ocupate?

Ovidiu Oprea, fotograf și voluntar în sprijinul turismului, a asistat la un spectacol și a surprins foarte bine în imagini atmosfera de acolo.

„Astăzi, 04 iulie 2017 a fost o întreagă nebunie la Delfinariul Constanța. Încă de la ora 09.00 toate locurile de parcare din incintă au fost ocupate, ploaia, traficul aglomerat și incertitudinea șoferilor în căutarea unui loc de parcare reușind să blocheze atât intersecția de la McDonalds cât și străduțele adiacente. Eu, n-am reușit niciodată să văd o asemenea nebunie, deși vin foarte des în zonă.  Este adevărat, vremea nefavorabilă pentru plaje a determinat turiștii să găsească alternative de petrecere a timpului liber, pe primul loc aflându-se Delfinariul și Planetariul. Pentru acest lucru au contribuit atât agenții de turism care au inclus Delfinariul în opționalele pentru litoral, cât și unii hotelieri, care promovează destinațiile locale și din Dobrogea. Felicitări domnule Adrian Bilba, pentru deschiderea către tot ceea ce înseamnă promovare. Rezultatele se văd foarte bine!”, a spus Ovidiu Oprea.

Vă invit să urmăriți mai jos câteva din fotografiile realizate de Ovidiu Oprea la Delfinariul din Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Neversea. Restricțiile de trafic încep de azi. Cum s-au pregătit polițiștii constănțeni pentru festival

Wed Jul 5 , 2017
Sute de polițiști, polițiști locali, jandarmi sunt mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, a siguranței participanților la festivalul ”Neversea” de la malul Mării Negre, afirmă reprezentanții IPJ, printr-un comunicat de presă. „Cu ocazia evenimentului artistic de muzică electronică care se va desfăşura în municipiul Constanţa, pe plaja Modern, în […]
politie masina