Fotoreportaj. Cum arată orașul Constanța după prima zăpadă din acest an

A nins în Constanța, în noaptea dintre 28 și 29 ianuarie, iar orașul a fost acoperit cu un strat de zăpadă.

Duminică dimineața se circula în condiții de iarnă. Pe arterele principale nu era nicio problemă, pe cele secundare mai era un strat subțire de zăpadă.

Mai jos aveți câteva imagini surprinse în ultimele ore.

Recomandare: Cele mai spectaculoase imagini cu iernile de altădată din Constanța

Pentru ca pe trotuare să se poată circula în siguranță, Primăria Constanța amintește agenților economici și asociațiilor de proprietari că în conformitate cu HCL 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.  

Centrele situate pe Șoseaua Mangaliei nr. 86 și bulevardul I.C. Brătianu sunt pregătite să găzduiască persoanele fără adăpost. Acolo beneficiază de condiții civilizate, căldură, apă caldă și mâncare. Locuitorii orașului care identifică pe stradă persoane fără adăpost, sunt rugați să sune la 112 pentru ca aceștia să fie preluați și transportați în centrele special amenajate pentru vremea rea.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Fotoreportaj. Cum arată orașul Constanța după prima zăpadă din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Echipajele Polaris împrăștie material antiderapant în municipiul Constanța

Dum ian. 29 , 2023
Circulația în municipiul Constanța se desfășoară în condiții normale de trafic. Utilajele de deszăpezire ale Polaris M Holding continuă să împrăștie material antiderapant, astfel încât arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță. Pe arterele principale, asfaltul este negru. În acest moment se circulă […]

V-ar putea interesa și: