FOTO+VIDEO. Bucătăria unde se gătește pentru pacienții spitalelor Ovidiu Clinic Hospital și Euromaterna, ÎNCHISĂ de Protecția Consumatorilor

COMPLETARE 21 septembrie, ora 18.40. Reprezentanții CJPC spun că problemele au fost remediate azi. „S-a făcut curățenie și s-au regestionat alimentele și fluxul”, a spus Horia Constantinescu.
Reprezentanții OCH și Euromaterna nu au dorit să comenteze situația.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au închis temportar bucătăria unde se gătește pentru pacienții spitalelor Ovidiu Clinic Hospital (OCH) și Euromaterna.

„Am luat decizia opririi temporare a prestării de servicii. Printre deficiențele constatate se numără lipsa zonei de pregătire, depozitarea deficitară (alimente lângă detergenți), alimente fără date de identificare, curățenie precară”, a spus Horia Constantinescu, comisarul șef al CJPC Constanța.

Au fost retrase de la consum 26 de kilograme de diferite sortimente de pește și carne.

Patronul firmei, Blanc Leader SRL, spune că nu înțelege ce s-a întâmplat și că de acolo mănâncă și el si familia lui.  A mai spus că-și va asuma toate greșelile și că va remedia problemele semnalate.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, 80 de ani, angajată la un teatru, a suferit un accident de muncă

mie sept. 20 , 2017
Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, angajată la un teatru din municipiul Constanţa, a suferit un accident de muncă, fiind necesară transportarea ei la spital, informează miercuri Mediafax. Accidentul este cercetat de o comisie a instituţiei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc luni şi s-a soldat cu ”pierderea […]
teatru copii elpis

V-ar putea interesa și: