FOTO+VIDEO. La fosta Energia se lucrează în plin cod galben de vânt. Vecini nemulțumiți

energiaO cititoare a ziarului Constanța 100% ne-a atras atenția că cei dețin terenul fostei fabrici Energia, din zona Baba Novac, lucrează de zor, pe vânt și viscol, cu utilaje, pentru curățirea terenului.
„Nu îi interesează pomii de pe margine, pe strada Constantin Bobescu, din care cad crengi mari chiar pe drum, unde lumea parchează și mașini. Primăria Constanța nu se bagă pentru că nu aparțin domeniului public. Ce se poate face în acest caz, ca sa nu se ajungă la mașini distruse sau chiar oameni la spital? Rog să se sesizeze autoritățile, poate cu această ocazie se va face ceva”, spune cititoarea noastră.
Mai jos puteți vedea imagini din timpul lucrărilor, filmate chiar astăzi.

După ce, ani de zile, a constituit o pată de rușine pe obrazul Constanței, lăsată în paragină și devastată de oamenii străzii, fabrica Energia se pregătește să dispară cu totul, scrie Ordinea.ro. Halele părăginite și distruse ale fostei întreprinderi au intrat într-un proces autorizat de demolare, din octombrie 2017, iar în momentul de față, proprietarul terenului – o firmă din Medgidia – întreprinde demersurile necesare pentru a obține reglementări urbanistice noi, care să-i permită să ridice în fosta bază industrială blocuri de zece etaje și spații comerciale.
Investigația o puteți citi AICI.
Vă recomandăm și:

Primăria Constanța spune că monitorizează în permanență situația de pe străzi

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Din cauza lipsei curentului electric, 29 de localități nu au apă. Probleme și în municipiul Constanța

Thu Jan 18 , 2018
In jurul orei 11,10, statiile de pompare si sursele de apa de la Mircea Voda, Satu Nou, Poiana si Corbu au ramas fara energie electrica, motiv pentru care s-a sistat furnizarea energiei electrice catre abonatii din aceste localitati. La ora 11,20, din cauza vantului puternic a cazut tensiunea si la […]
stalp cazut