FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

Protecția Consumatorilor a găsit o mizerie de nedescris la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță.

Aveți mai jos imagini video din timpul controlului.


Inspectorii au găsit sute de kilograme de carne neconformă.

Patronul restaurantului a fugit în timpul controlului.

Cel mai probabil, acesta va fi amendat cu 30.000 de lei, a precizat șeful CJPC.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

  1. Trebuiesc intensificate controalele. Fuga de la locul accidentului se sanctioneaza. La fel trebuie sanctionata si fuga de la control.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Este oficial. Trei liberali nu mai sunt consilieri

vin iun. 23 , 2017
Având în vedere sesizările formulate de Partidul Național Liberal, Filiala Teritorială Constanța, înregistrate la Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa prin care a fost comunicată pierderea calităţii de membrii ai partidului pentru următorii: Baisan Remus Cristy, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Constanța, Caliminte Horia și Rezeanu Romeo Caius, consilieri locali […]
pnl

V-ar putea interesa și: