FOTO+VIDEO. Sunset Sea-mphony 2017 a ajuns la final. Se pregătește ediția 2018

Sunset Sea-mphony Sunset Sea-mphony 2017 a ajuns la final. Ultima reprezentație va avea loc duminică, 27 august 2017, pe faleza Cazinoului din Constanța.

„Ne pare foarte rău că se termină. Au fost săptămâni pline de emoție, pline de lacrimi. Au fost mulți oameni care ne-au mulțumit din suflet pentru ce am făcut. Ne așteptam să placă, să fie un eveniment la care oamenii să se oprească, dar nu ne-am așteptat să fie oameni care să vină seară de seară”, a spus Georgiana Rusu, organizatorul evenimentului.

„A fost o lună grea, dar foarte frumoasă. Ne bucurăm că am putut să aducem un strop de bucurie în sufletul constănțenilor și turiștilor. Cel mai mult ne-a impresionat legătura care s-a creat între orchestră și public”, a declarat Sebi Pătrunjei, coordonator activități în cadrul proiectului.

„Mulțumim tuturor celor care au pus umărul pentru realizarea acestui eveniment, de la oamenii minunați din orchestră, la dirijorul Răzvan Metea, finanțatorului, voluntarilor și, nu în ultimul rând, publicului”, au spus cei doi.

Deși a fost greu, organizatorii se gândesc deja la Sunset Sea-mphony 2018. Au fost impulsionați și de faptul că sute de oameni au strâns semnături pentru ca un eveniment asemănător să aibă loc și vara anului viitor.

Pe parcursul acestei luni, pe lângă concertele desfășurate în fiecare seară, membrii orchestrei simfonice Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj – Napoca au oferit iubitorilor de muzică și un picnic simfonic, dar au cântat și într-un spectacol la Delfinariului din Constanța.

Sunset Sea-mphony 2017 este un proiect organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei. Partener oficial este Dobrogea TV.

Vă invităm să urmăriți două momente înregistrate în cele mai recente spectacole. Este vorba despre Metallica și Holograf. Primul este filmat de Dobrogea TV, cel de-al doilea este realizat în penultima zi (imagini amator).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un copil conduce un maxi-taxi. Imagini incredibile trimise de un cititor Constanța100%

Dum aug. 27 , 2017
Un copil conduce un maxi-taxi plin, cu ajutorul șoferului. Asta arată niște imagini incredibile trimise de un cititor Constanța100%. „Este vorba despre microbuzul 310, pe ruta Mamaia – Constanța. Conducătorul auto învață un copil de pana in 7 ani, sa conducă microbuzul plin cu oameni”, spune Liviu, cititorul nostru. Imaginile […]

V-ar putea interesa și: