Frăția PSD: liderul consilierilor din municipiul Constanța câștigă cei mai mulți bani din funcția de consilier al primarului din Năvodari

Florin Chelaru, primarul PSD din Năvodari, și consilierul său, Costin-Ioan Răsăuțeanu, fost viceprimar în Constanța, în mandatul lui Decebal Făgădău

Costin-Ioan Răsăuțeanu, consilier local PSD la Primăria Municipiului Constanța, are cele mai mari venituri din calitatea de consilier al primarului PSD din Năvodari, Florin Chelaru.

Costin-Ioan Răsăuțeanu este și prim-vicepreședinte în Partidul Social Democrat Organizația Municipală Constanța, dar și membru în comitetul executiv al PSD Organizația Județeană Constanța.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, acesta are un apartament de 60 mp, cumpărat prin credit în 2015, dar și cote părți dintr-un teren agricol, o casă, un teren intravilan și un apartament, dobândite prin moștenire.

Costin-Ioan Răsăuțeanu a avut în anul 2022 un salariu de 50.243 de lei obținut de la Primăria Năvodari, unde ocupă funcția consilier pentru cabinetul primarului. Așadar, 4.186 de lei pe lună.

Dacă ne uităm la declarația precedentă, observăm că primarul Florin Chelaru i-a mărit salariul lui Costin-Ioan Răsăuțeanu. În 2021, acesta obținuse de la Primăria Năvodari 38.865 de lei, adică 3.238 de lei pe lună.

A mai obținut 17.500 de lei pe an, adică 1.458 de lei pe lună, ca expert pentru AEDU, după cum a trecut în declarație. Asta înseamnă Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană. În fine, a mai primi indemnizația de consilier local, de 11.846 de lei pe an, adică 987 de lei pe lună, ceea ce înseamnă o creștere de aproape 30%.

Liderul consilierilor municipali PSD din Constanța are un cont în lei deschis în anul 2015 la Banca Transilvania. Soldul este 22.000 de lei. Creditul despre care vorbeam mai sus este contractat tot la BT. Are valoarea de 208.112 lei și este scadent în 2045.

Vă recomandăm și: Haosul imobiliar din Mamaia Nord – Năvodari: Prefectura Constanța a atacat în contencios 52 autorizații de construire și 43 certificate de urbanism


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1.520 de arme neletale supuse autorizării descoperite de polițiștii de frontieră într-un camion la granița cu Ucraina

lun oct. 2 , 2023
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, într-un camion încărcat cu diverse bunuri, 1.520 de arme neletale supuse autorizării.În data de 30.09.2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul specific asupra unui ansamblu […]

V-ar putea interesa și: