Frații Mazăre vor să iasă din închisoare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi fratele său, fostul parlamentar Alexandru Mazăre, condamaţi la nouă ani de închisoare, respectiv trei ani de închisoare, au făcut cerere la penitenciarele unde sunt încarceraţi pentru a fi prezenţi la înmormântarea mamei lor. Cererea urmează să fie analizată de câte o comisie, iar cei doi fraţi vor afla luni dacă îşi vor putea conduce mama pe ultimul drum.

Lizeta Haralambie, o apropiată a familiei Mazăre, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Radu Mazăre şi Alexandru Mazăre au depus câte o cerere la penitenciarele unde sunt încarceraţi pentru fi prezenţi la înmormânarea mamei lor. Aceste cereri urmează să fie analizate de o comisie în cursul zilei de luni.   Mama celor doi va fi înmormântată tot luni.   

Gabriela Mazăre a murit, joi, în urma unor probleme cardiace. Decesul său a survenit la trei zile după ce Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei de ani de închisoare.  

Gabriela Mazăre a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice.   Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA.  

Alexandru Mazăre a fost încarcerat în urmă cu patru zile după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social „Henri Coandă”.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

România reală: oamenii nu își permit să plătească mai mult de 5 lei pe lună pentru gunoi

Sat May 14 , 2022
România reală, cea de dincolo de hipsteri, multinaționale și city break-uri, nu arată deloc bine. Pentru oamenii obișnuiți, 5 lei înseamnă o sumă mare. Nu își permit să plătească mai mult de atât pentru a li se ridica gunoiul. Se întâmplă în comuna Crucea din Constanța, unde primarul a luat […]