„Frumușica”, o cățelușă găsită la gunoi, adoptată de angajații Polaris de la salubrizare

Angajații Polaris M Holding de la salubrizare au găsit pe aleea Tomis din Constanța, într-o cutie de carton, un pui de Bichon în vârstă de câteva săptămâni.

Cățelușa fusese aruncată în apropiere de ghena de gunoi din zonă. Se întâmpla acum două luni.

„Inițial, de la distanță, colegii au crezut că este un cățeluș de jucărie. Înfrigurată, flămândă și cu o stare precară de sănătate, cățelușa a fost deparazitată și adoptată de colegii departamentului Salubrizare din cadrul Polaris. Florin Munteanu, alături de colegii noștri Sorin Toma și Marian Dinu, dar și întregul colectiv Polaris M. Holding au o nouă prietenă pe termen lung. “Frumușica” ne înseninează zilele la birou și din când în când, facem cu rândul în cadrul orelor de joacă. Să fie sănătoasă și norocoasă! Vă facem și vouă cunoștință cu ea!”, au transmis reprezentanții Polaris pe o rețea de socializare.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Administraţia Naţională a Penitenciarelor caută 41 de angajați pentru hotelul pe care îl are în Eforie Sud

Tue Apr 13 , 2021
Administraţia Naţională a Penitenciarelor caută 41 de angajați pentru hotelul pe care îl are în Eforie Sud. Este vorba despre Centrul de Pregătire, Odihnă şi Recuperare Complex „Flamingo”. ANP a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: Compartimentul Recepție – […]