Fundația lui Codin Maticiuc, „Craiul de Dorobanți”, strânge bani pentru reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

Fundația filantropică Metropolis, care aparține lui Codin Maticiuc și părinților săi, strânge bani pentru reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, afectat de un incendiu pe 1 octombrie, în urma cărora șapte persoane și-au pierdut viața.

„Orice bănuț contează.
Ne dorim sa putem reface impreuna Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta.”, a anunțat acesta.

„Părinții mei au înființat o fundație care are grijă de copii orfani din 1997. În 2004 am construit un orfelinat care funcționează și astăzi și unde se găsesc mereu între 30 și 40 de copii și unde alți 20-30 de copii din cartier vin zilnic să mănânce la prânz și să-și facă temele.
Am ajutat până acum 685 de copii și continuăm să o facem. Putem mai mult, capacitatea ne-ar permite. Nu și fondurile, însă.”, spune acesta, pe site-ul fundației.

Codin Maticiuc, numit de presă „craiul de Dorobanți”, cunoscut pentru iubitele celebre pe care le-a avut în trecut și pentru mașinile de lux din garaj, a dat lovitura cu filmul „Miami Bici”, proiect pe care l-a transformat în cel mai de succes film românesc din ultimii 25 de ani, cu un record de peste 500.000 de spectatori în cinematografe în doar trei săptămâni de la lansare.

Site-ul fundației poate fi accesat AICI.

Sursă foto: https://codinmaticiuc.ro/

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ludovic Orban, fost șef al PNL, spune că „practic, PNL nu mai există” și își anunță demisia

Thu Oct 21 , 2021
Fostul preşedinte al PNL Luovic Orban a anunţat, joi seară, că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus Iohannis, este „picătura care a umplut paharul”. „Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”, a anunţat Orban. Acesta susţine că decizia susţinerii lui Nicolae Ciucă nu […]
Ludovic Orban (2)