Furnizarea căldurii în Constanța a început cu o avarie

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua veche de transport amplasată în zona parc gara, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zonele Gară, Centru, Peninsulă.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

Reamintim că azi se reia furnizarea agentului termic în municipiul Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Furnizarea căldurii în Constanța a început cu o avarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mamaia Sat și Mamaia Nord au rămas fără apă

sâm nov. 12 , 2022
Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm din Stațiunea Mamaia, a înregistrat o avarie, astăzi – 12 noiembrie 2022. Pentru remedierea acesteia s-a impus întreruperea furnizării apei în intervalul orar 14.30 – 18.30. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona cuprinsă între Summerland și Ecluza Năvodari […]

V-ar putea interesa și: