Furturi de 1,3 milioane lei din Portul Constanța. Percheziții în trei județe

Furturi de 1,3 milioane lei din Portul Constanța. Percheziții în trei județe

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat astăzi 13 percheziții domiciliare. În urma lor au fost ridicate 11 telefoane mobile, un laptop, 5.260 de euro, 2.450 de dolari, aproximativ 39.000 de lei, precum și alte bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie. 11 persoane au fost conduse la audieri.

Reamintim că, astăzi, 29 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 10 în județul Constanța, 2 în județul Ialomița și 1 în județul Brăila.

Din cercetări, a reieșit că, în anul 2021, mai multe persoane – angajați ai unei societăți comerciale din portul Constanța, transportatori și administratori de societăți comerciale din domeniul comerțului cu cereale – ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăți comerciale.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, serviciilor de combatere a criminalității organizate Ialomița și Brăila, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cartierul Compozitorilor va avea cel mai frumos parc din Constanța

Wed Jun 29 , 2022
Consilierii municipali din Constanța au votat, miercuri, un proiect prin care s-a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea unui parc în cartierul Compozitorilor. Ar trebui să fie cel mai frumos din oraș, cu fântână arteziană, peste 160 de copaci, bănci smart cu wireless, plante agățătoare, locuri de joacă pentru copii, […]