Furturile din magazine și șoferii care conduc băuți, fenomene la ordinea zilei în Constanța. Se fură inclusiv pulovere de 30 de lei bucata

politia

Furturile din magazine și șoferii care conduc băuți sunt fenomene la ordinea zilei în orașul Constanța. Într-o singură zi, polițiștii au identificat mai mulți hoți și șoferi care au încălcat legea. Apropo, din magazine se fură orice, inclusiv pulovere de 30 de lei bucata.

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, din incinta unui supermarket, din municipiul Constanța, mai multe produse nealimentare. Prejudiciul, în valoare de 120 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

Polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Negru Vodă, județul Constanța, care ar fi sustras, din incinta unui complex comercial, din municipiul Constanța, un hanorac. Prejudiciul, în valoare de 89 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

Tot polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care ar fi sustras un pulover din incinta unui supermarket, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de 30 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Șofer băut și fără permis

La data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că fizionomia persoanei în cauză nu corespundea imaginilor din baza de date pentru stabilirea identității, astfel încât acesta a fost condus la sediul IPJ Constanța în vederea amprentării și fotografierii, moment în care a prezentat polițiștilor datele de identitate reale.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și falsul privind identitatea.

În cadrul depistării a luat parte și un jandarm al I.J.J. Constanța.

De asemenea, pe 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În aceeași zi, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Postări recente

One comment

  • pai ne-am mai numi romani daca nu ciordim ? furam tot ce se poate fura in toate functiile si la toate nivelele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.