Gabriel Ciobanu, candidatul USR pentru Primăria Agigea

Adunarea Generală a USR Agigea a decis prin vot, în data de 28.02.2024, ca președintele filialei, Gabriel Ciobanu, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Iată ce a declarat acesta:

„Agigea se sufocă de atâta nedreptate, oamenii sunt disprețuiți și problemele lor sunt ignorate de primarul PSD, care ține comuna captivă propriilor interese. De aproape patru ani, vedem zi de zi cum primarul nu lucrează în interesul cetățenilor, ci al familiei sale și al apropiaților lui politici.

Agigea avea alocat un buget consistent, banii sunt cheltuiți, dar în comună și în localitatea Lazu nu au fost făcute deloc investiții. Proprietatea primarului este în schimb asfaltată, în curtea lui este gospodar. M-am implicat cu toată energia pentru a schimba Agigea și viața locuitorilor, în ciuda faptului că primarul mi-a interzis, în mod ilegal, să mai particip la decizii.

Cred cu tărie că un primar trebuie să asculte cetățenii și să rezolve problemele localității. La alegeri nu se dă un vot pentru a sifona banii publici, ci pentru a investi în Agigea, pentru a moderniza comuna. Numai așa poți să îi ajuți pe oameni și să le îmbunătățești viața”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prizonieri britanici, îngroziți de condițiile din penitenciarul Poarta Albă

joi feb. 29 , 2024
Britanicii care sunt închiși de câteva luni într-o închisoare din Constanța au descris condițiile ca fiind „infernale”, cu pușcăriași violenți angajându-se în lupte cu cuțitele și șobolani și gândaci care infestează celulele. Imagini din penitenciarul de la Poarta Albă au ajuns în presa britanică, iar Daily Mail a scris despre […]

V-ar putea interesa și: