Gabriel Ciobanu, USR, replică de nota 10 primarului Maricel Cîrjaliu, PSD

Primarul PSD din Agigea, Maricel Cristian Cîrjaliu, anunțat ieri o veste pe care o cataloga „extraordinară”: administratorul public al comunei fusese numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

„Sunt foarte mândru că un om din echipa mea a reușit o asemenea performanță și am încredere că și acolo o să facă o treabă extraordinară.”, spunea Cîrjaliu.

Într-o replică genială, Gabriel Ciobanu, contracandidatul său care a fost la câteva voturi de fotoliu de primar, la alegerile precedente, a spus că locuitorii comunei trebuie să mulțumească primarului pentru că a scăpat comuna de acest personaj.

„Comuna Agigea si cetatenii ei NU au pierdut nimic.  Personal ii multumesc primarului pentru ca ne-a scapat de un „asemenea exemplar” (termen folosit de primar cand facea referire la prefectul Constantei, dl Silviu Cosa). A mai ramas sa scapam de primar.”, a scris acesta.

USR Agigea a atras atenția și asupra faptului că vorbim despre o numire pe criterii politice, nu despre un concurs câștigat pe merite profesionale.

„Poate ar fi meritat felicitat daca ar fi castigat vreun concurs pentru acest post, nu pentru o simpla numire politica. Stim cu totii cat de capabili au fost oamenii numiti politic de PSD si PNL in ultimii 30 de ani.”, spun cei de la USR.

Aceștia întreabă, retoric, care este legătura lui Dan Chiru cu mediul, in afara de mediul rural.

„Sa fie oare experienta acumulata la groapa de gunoi ilegala din Agigea, proaspat astupata?”, scriu ei.

Sau poate, ne întrebăm, modul cum (nu) știe să stea de vorbă cu oamenii. Iată ce îi spunea unei doamne din Agigea, în 2010, potrivit Replica de Constanța, când era viceprimar:

„F…-vă-n gură să vă f…, cine dracu’ v-a pus să faceţi copii?!?!?”, răgea viceprimarul Dan Ştefan Chiru, miercuri, 11.08.2010, la biata femeie venită să-l întrebe ce mai e cu dosarul său. Tânăra a început să plângă şi a fugit din primărie, pentru că nu mai putea răbda umilinţa. Şi ca ea sunt îngrijorător de mulţi oameni. „Nu e treaba mea!”, „Ce mă întrebi pe mine?!”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru aeronave Eurofighter Typhoon britanice au aterizat la Mihail Kogălniceanu

joi mart. 31 , 2022
Patru aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale Britanice (RAF) au aterizat miercuri, 30 martie, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Detașamentul britanic, format din aproximativ 150 de militari (piloți și personal tehnic) și aeronave Eurofighter Typhoon, va executa, împreună cu militarii Forțelor Aeriene Române, […]

V-ar putea interesa și: