Gabriel Daraban, ALDE: „Voi continua să activez în spațiul public constănțean”

gabriel daraban

Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale ALDE Constanța, a transmis un mesaj oficial după alegerile europarlamentare.

Acesta mulțumește celor care au ieșit la vot și spune că va continua să activeze în spațiul public, taxând derapajele actualei administrații publice locale.

„La acest moment, când rezultatele alegerilor europarlamentare sunt finalizate oficial, vreau să anunț că respect opțiunile constănțenilor, așa cum au fost ele evidențiate la vot.
Îi respect pe ai mei concitadini, care au pus ștampila pe ALDE, precum și pe cei care au votat alte partide. Și unii și ceilalți au dat dovadă de spirit civic, arătând că le pasă, De orașul lor, de județul lor, de țara lor și nu în ultimul rând, de Uniunea Europeană. 
Am convingerea că întreaga clasă politică, în rândurile căreia am decis și eu să intru, în urmă cu puțin timp, a înțeles la justa valoare semnificația votului din 26 mai. 
Personal, ca reprezentat al generației care dorește să schimbe, realmente modul în care se face politică în România, atât la nivel guvernamental cât și la cel al administrațiilor publice locale, vă asigur că, înainte de orice, sunt preocupat de ce își doresc constănțenii și ce este de făcut pentru binele comunității.
Voi continua să activez în spațiul public constănțean, taxând, ori de câte ori este nevoie, derapajele actualei administrații publice locale, precum și aducând în discuția societății civile soluții și proiecte pentru Constanța.”, a precizat Gabriel Daraban.

Reamintim că ALDE nu a reușit să treacă pragul electoral de 5%.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident între o mașină și o motocicletă în Portul Tomis

mie mai 29 , 2019
Un accident în care au fost implicate o mașină și un autoturism a avut loc, miercuri după-amiază, în portul Tomis din Constanța. Polițiștii spun că la ora 14.16, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus o motocicletă, în portul turistic Tomis, sinspre dinspre plaja Modern către str. […]

V-ar putea interesa și: