Gabriel Daraban și-a dat demisia din ALDE

Gabriel Daraban, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a ALDE Constanța, şi-a dat demisia din partid.

Daraban fusese anunţat de către Călin Popescu Tăriceanu drept candidatul ALDE la primăria municipiului Constanţa la localele din 2020. Asta înainte de rezultatul dezastruos al partidului la alegerile europarlamentare.

„Având in vedere evoluţiile de pe scena politica romanescă din ultimele luni precum si urmare a unei analize atente a mediului politic constănțean, am luat decizia de a demisiona din organizatia ALDE Constanţa precum şi de a înceta activitatea mea politică  în perioada imediat următoare.

Motivele ce stau la baza deciziei mele sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală cât şi indiferenţa din partea comunităţii locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politică şi de a gestiona oraşul Constanţa.

Consider ca opinia publică constănţeană este puternic dezbinată şi nu este încă pregătită să contribuie la o schimbare reală a modului dezastruos în care a fost gestionat oraşul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuşi să lase orgoliile mărunte şi să-şi direcţioneze gesturile şi acţiunile politice strict către interesul cetăţenilor, pentru schimbarea în bine a vieții în cel mai important oraş românesc de la Marea Neagră.

Din punctul meu de vedere un oraş nu poate fi condus eficient de un singur om, indiferent de nobleţea intereselor sale, şi trebuie să aibă în spate o echipă dornică de implicare şi generatoare de idei ce pot fi puse în practică în vederea asigurării progresului şi bunăstării întregii comunităţi. Consider că nu sunt suficiente criticile şi jignirile la adresa unor lideri politici pentru a demonstra că îţi doreşti o schimbare.

Mă voi implica intens, în continuare, în viaţa comunităţii, voi încerca să atrag atenţia opiniei publice constănţene ori de câte ori voi constata derapaje ale autorităţilor locale, încercând să propun soluţii benefice pentru rezolvarea problemelor oraşului Constanţa”, a mai spus Gabriel Daraban.

Gabriel Daraban investise în amenajarea unui sediul al ALDE chiar în centrul Constanței, vizavi de primăriei. Acesta ocupă şi funcţia de director comercial în cadrul societăţii Oil Terminal din Constanţa. 

Mai multe despre Gabriel Daraban puteți afla din emisiunea de mai jos, difuzată de Dobrogea TV.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în orașul Hârșova

mie sept. 11 , 2019
RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în orașul Hârșova, județul Constanța, joi – 12 septembrie 2019, în intervalul orar 08.00 – 14.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, de pe strada  Concordiei, dar și pentru refacerea branșamentului blocului C5 de […]
raja

V-ar putea interesa și: