Gabriel Darban, ALDE, salută victoria referitoare la parcări a Asociației Constanța Altfel, condusă de Vergil Chițac

Gabriel Daraban, președintele ALDE Constanța, a salutat victoria Asociației Constanța Altfel, condusă de senatorul independent Vergil Chițac, asociație care a reușit să anuleze, în primă instanță, regulamentul de parcări din Constanța.

Daraban numește acest regulament „aberația care a permis ca ai noștri concitadini să fie amendați pentru că nu dădeau un SMS la timp, în condițiile în care nici o lege a statului român nu îi obligă să umble cu telefonul mobil atârnat de gât”, dar și „elucubrația care a scos din buzunarele unor constănțeni bani, chiar dacă aceștia nu au dat un SMS nu din rea voință, ci din nepricepere”, precum și „anomalia care i-a forțat pe alții să-și sune rudele pentru a le ruga să transmită un SMS, mobilul de la muncă nepermițându-le acest serviciu telefonic.”

Acesta adresează, pe pagina sa de Facebook, mai multe întrebări, cel mai probabil primarului, dar are și o sugestie.

„Chiar dacă, așa după cum ați declarat, Constanța este bogată, corect este ca sumele ce vor urma a fi restituite să fie achitate astfel: ¼ – toți cei care au avizat pozitiv și au votat “pentru” în speța HCLM. nr.235/02806218 și ¾ – dumneavostră. Raportul este corect, în condițiile în care primii sunt angajați , numiți sau aleși pe liste, iar dumneavostră ați fost votat pe persoană fizică.”

Gabriel Daraban, președinte Organizația Municipală ALDE Constanța

Reamintim că ieri, 5 iunie, regulamentul parcărilor din Constanța a fost anulat de Tribunalul Constanța! Decizia nu este însă definitivă, deci, pentru moment, trebuie să plătiți parcarea.

„În colaborare cu o alta asociație, astăzi instanta ne-a dat dreptate si a dispus anularea Regulamentului Parcărilor Publice, sentința nu este definitva dar avem speranța ca in final vom câștiga! Am atacat regulamentul din considerente legale, nu pentru ca am fi împotriva plății, deși in raport cu alte orașe, tariful este unul piperat, mai ales in stațiunea Mamaia, dar plata este un lucru firesc. Administrația locală dorește să creeze artificial locuri de parcare, nu oferă si alta posibiltate de plata, doar plata prin SMS si multe alte nereguli!”, au precizat reprezentanții Asociației Constanța Altfel.

Parte în proces au mai fost Asociația Liga pentru Drepturile Constănțenilor și o persoană fizică.

Data recursului va fi stabilită după apariția motivării.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu în Tariverde, arde un grajd

mie iun. 5 , 2019
UPDATE ora 09.59 Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și 30 de minute. A ars saivanul în totalitate, precum și 5 tone de gunoi pe o suprafață de aprox 150 de metri pătrați. În interiorul saivanului au fost găsiți 9 porci decedați. Alți 5 au fost salvați. Cauza […]

V-ar putea interesa și: