Gabriel Diaconu: „Ca medic, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie”

Medicul Gabriel Diaconu spune că, dacă ar fi în puterea sa, ar introduce mâine vaccinarea obligatorie. Și explică de ce, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Mno, de acum numărăm înapoi zilele, că tot e început de an.

Până când? Până ne infectăm și cu Omicron.

Nu mi-e de altceva decât de necăjiții care vor avea de suferit în perioada imediat următoare. De ei, dovezi sunt deja destule, majorității nu îi pasă. Măcar că unii sunt deja parte din cei care vor ajunge în spital, sau vor muri, și nu știu asta.

E impresionant cât de cretin se poartă unii în discursul public. Vorbesc foarte serios. E impresionant. Parcă vorbesc de corcodușe, sau butoaie cu boștine, sau de câte căcăreze face în medie oaia. Nerăsuflata meliță meliță. Substantiv și verb.

Ca medic, și o spun foarte liniștit, aș introduce mâine vaccinarea obligatorie. Atât scandal degeaba a fost făcut.

Dar na, oamenii vor musai tratament, că vaccinul e experiment. Bine că sunt antiviralele anafură. Bine că sunt spitalele vacanțe cu pensiune completă.”, scrie dr. Diaconu.

Explică și de ce ar face obligatorie vaccinarea: din același motiv pentru care internăm nevoluntar persoanele care amenință că se sinucid.

„Mortalitatea e cam la fel la cei cu idei de suicid precum în COVID. Dar noi, umanitatea, vedem profundul anormal din ideea de a te sinucide.

În schimb o dăm, relativist, din colț în colț când vine vorba de cea mai bună armă împotriva Corona.

Măcar amărâtul ăla care se sinucide nu trage pe altcareva după el. Dar acum, când lucrurile sunt la mintea cocoșului, devine evident că ne-am tâmpit, inevitabil și, pentru unii, fatal.

Ce-o să facem la final, o să comparăm cruciulițe? Noi și antivaxxer-ii? O să vedem care a pierdut mai mulți în luptă?

Sau cu ceilalți, antisistemii, o să fie o paradă mai prin vară, așa, unde se vor lăuda plăieșii cum s-au luptat ei cu statul și au învins?

Adunătură de prostovani. Dușmanul e în direcția cealaltă. E virusul, nu statul!

Măcar aveți naiba grijă de voi, haiducii lui Șapte-cai! Că de bombat pieptul toți sunteți buni. Nu știți cum să aveți grijă? Luați-vă unul după altul, că toți vă jucați cu timp împrumutat.

Am o singură conștiință. Și pentru ea scriu, grației ei gândesc, în virtutea ei îmi pun obrazul la bătaie.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată când am cerut internarea nevoluntară a unui sinucigaș. Pentru că prețuiesc viața semenului meu. Din același motiv aș și vaccina, obligatoriu, populația, cu riscul că după aia ne vedem la proces.

Morții n-au pe cine da în judecată. Ei înșiși, zic unii, se duc la judecată. Iar la poarta Raiului vor sta, cum e firesc, amărâții și gogomanii. Totuna, până la urmă.”, a mai spus medicul.

Vă recomandăm și:

Pandemia de covid se va termina, cel mai probabil, în luna mai, cu o condiție

Ce arată „datele din viața reală” despre omicron

Strigătul de disperare al unui medic celebru: „Sper ca Ministerul Sănătății să investigheze ce se întâmplă în Republica Constanța”

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Noi cazuri de infectare cu omicron în Constanța

Wed Jan 5 , 2022
Alte 91 de cazuri de infectare cu tulpina OMICRON au confirmate în ultimele două zile de specialişti, astfel încât numărul total al cazurilor a ajuns la 183. Pacienţii confirmaţi au între 0 şi 80 de ani. ”În ultimele 2 zile, Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” şi INCDMM “Cantacuzino” […]