Gabriel Stan, viceprimarul pe care nici Google nu îl cunoaște bine

Cred că realmente nu aveam ce face când am decis să aflu de cât timp este Gabriel Stan viceprimar în Constanța. Așa cum ne-a învățat Băsescu, am pus mâna pe calculator și am intrat pe Google. Google știe tot, nu-i așa?

Surpriză. Pe prima pagină, nici urmă de Gabriel Stan.Nicio referire la realizările sale mărețe, la partidele sale fabuloase de fotbal, la meciurile de box. Am aflat însă că există mai mulți Gabriel Stan relativ celebri în România: un pictor, un miliardar, un antrenor de fotbal. Ma gândesc că și la Google lucrează oameni și oamenii greșesc. E posibil să nu fie nicio referire la viceprimarul nostru?

Dau click repede pe a doua pagină, unde așteptam să văd scuze de la gigantul american, un SORRY cât zilele de mare. Am găsit în schimb un medic veterinar pe nume Gabriel Stan, un… scouter și… stați! Iată-l! Gabriel Stan, viceprimarul, chiar el, este menționat de Google în două articole.

Hmm, primul e de pe România TV și are titlul ”Gabriel Stan, viceprimar al Constanței, la DNA. Cică i-a adus un pachet lui Mazăre, dar a greșit adresa. Ce umor fin. Al doilea, de pe Hotnews.ro. ”VIDEO. Gabriel Stan, viceprimar al Constanței, audiat la DNA”. Pe pagina a treia, mulți alți Gabrieli Stani J Printe ei, și un boxer. O fi al nostru, al constănțenilor? În sfârșit, la finalul ei, un articol din Observator, unde a prins rubrica Murmurul zilei. Mai departe n-am mai încercat, convins că Google îl sabotează pe viceprimarul meu, al nostru. Hai să încerc și cu Decebal Făgădău…. Hm, curios, numele lui apare imediat.

Nu pot, așadar, să vă zic foarte clar de când este Gabriel Stan viceprimar al Constanței. Nu pot să vă zic nici DE CE. L-am întrebat însă astăzi pe Decebal Făgădău, la Dobrogea TV, până când. ”Este opțiunea lui”, mi-a răspuns.

Chiar așa, domnule Stan, până când și mai ales de ce?

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un tip nou de drog ajunge din Africa în portul Constanța

Sun Jun 14 , 2015
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa au identificat şi stopat un canal de introducere a unui nou tip de droguri din Africa în Uniunea Europeană, prin România. În decurs de o săptămână, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa au identificat şi confiscat mai […]