Gafă amuzantă a PSD Constanța

PSD Constanța a făcut o gafă amuzantă (și puțin tristă, în același timp).

Printr-un comunicat, presa a fost anunțată următoarele:

„Senatorii Tit-Liviu Brăiloiu și Ștefan Mihu, împreună cu deputatul George Gabriel Vișan, au participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții sindicatelor pe tema acordării voucherelor de vacanță.”

Așa cum spun regulile de comunicare, informația a fost însoțită de fotografii. Două în acest caz. În ambele se vede cum la masă stau Ștefan Mihu și George Vișan, de o parte, și sindicaliștii, de alta. În ce-l privește pe Tit-Liviu Brăiloiu… ia-l de unde nu-i!

Ca să apară însă în fotografie, echipa de comunicare a partidului i-a adăugat fotografia într-un medalion. O puteți vedea mai jos.

psd

Un sfat gratuit pentru pesediști: faceți poză cu toți parlamentarii la masă (nu spuneți că nu are cine, toată lumea folosește măcar un telefon mobil în aceste zile). Aceste colaje rudimentare ne-ar putea face să credem că senatorul Tit Brăiloiu a lipsit de la întâlnire, dar a fost trecut în comunicat și inserat în fotografie numai să arate electoratului că are activitate.

Apropo, de ce nu a fost fotografiat la masă?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Gafă amuzantă a PSD Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Senatorul Vergil Chițac: referendumul pentru modificarea Constituției este manipulatoriu și nu răspunde la nevoile societății

sâm sept. 9 , 2017
Senatorul PNL Vergil Chițac are o poziție clară în ceea ce privește referendumul pentru familie, anunțat de guvernul PSD-ALDE. Iată ce scrie: Referendumul pentru modificarea Constituției este un lucru extrem de serios. Consultarea populației cu privire la problemele societății presupune costuri ridicate și o mobilizare exemplară din partea tuturor factorilor […]
vergil chitac

V-ar putea interesa și: