DOBROGEA TV. Gafe de campanie. VIDEO

campanie electorala
Fiecare campanie electorală are momentele ei amuzante. Atunci când vin într-un platou de televiziune, unii dintre candidați reușesc adevărate perle. Uneori din cauza emoțiilor, de multe ori pentru că nu sunt pregătiți, alteori pentru că li se pare că trebuie să promită marea cu sarea.

Lucrurile nu au stat altfel nici în acest an. Am ales câteva secvențe din seria de emisiuni electorale realizate la Dobrogea TV, pe care vă invit să le urmăriți mai jos.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Editorial România Liberă. Mi-e rușine că sunt constănțean

mie iun. 8 , 2016
Pentru mine, Constanța înseamnă casă și acasă. Cine s-a născut aici va purta întotdeauna cu el mirosul unic al valurilor care se sparg de țărm, imaginile tulburătoare ale soarelui înghițit de mare, amintirea pașilor pe nisipul pustiu. Și zgomotul… zgomotul mării nu se poate uita. Dacă veniți aici în vancanțe, […]

V-ar putea interesa și: