GALA OSS FIGHTERS Ediția 07 – SPORTUL BATE DROGUL! Kevin Tariq de la celebra sala Mike’s Gym vine la Constanta sa-l înfrunte pe Cristian Ristea

Clubul Sportiv OSS FIGHTERS și Asociația Tomis Antidrog Constanța în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța organizează în data de 19 noiembrie 2021 (Sala Sporturilor Constanța, ora 19:00) evenimentul sportiv OSS FIGHTERS ediția a VII-a SPORTUL BATE DROGU!  

In urma unei accidentari Fabio Kwasi a fost nevoit sa se retraga din meciul cu Cristian Ristea de saptamana viitoare de la Constanta ! Ristea vine dupa o victorie spectaculoasa in fata lui Mustafa Al-Taslaq in Superkombat Dubai si il va intalni pe 19 Noiembrie , la sala Sporturilor din Constanta pe Kevin Tariq de la celebra sala Mike ‘s Gym ,un gigant olandez de aproximatix 2 m cu un palmares impresionant !!!

Evenimentul va fi transmis live pe postul TV DigiSport incepand cu ora 19:00.

Scopul proiectului este promovarea principalelor obiective turistice din Constanța dar și  lupta împotriva dopajului și informarea corectă asupra efectelor nocive pe care acestea le au acestea asupra organismului prin promovarea beneficiilor practicării sportului în general pentru o viață sănătoasă, ca alternativă de petrecere a timpului liber cu folos având ca grup țintă tinerii până la adulții de orice vârstă, pentru beneficiile extrem de importante pe care le aduce sportul în favoarea sănătății populației, și prevenirea consumului de substanțe stupefiante în scopul dezvoltării sănătoase a populației și implicit a unei comunități locale, naționale și internaționale responsabile și solidare.

Fight card-ul principal al evenimentului  este:

1. Cristian Ristea vs  Kevin Tariq

2. Cristian Milea vs Chris Wunn

3. CostinMincu vs  Valentin Bordianu

4. Stefan Orza vs Cezar Buzdugan

5. Madalin Mogos vs Luca Carnevali

6. Daniel Dragomir vs Said Malek

7. Adin Panaite vs Ionel Balanel

8. Costin Macioi vs Ionut Busuoic

9. Daniel Manole vs Dinu Sebastian

10. Hu Hua Long vs  Edmond Mustafa

Undercard :

1. Gavril Viorel  vs Chirchiboi Ionut

2. Maradin Eduardo vs Vranceanu Stefan

3. Nurciu Nicolas vs Cadir Yumit


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din Constanța

joi nov. 11 , 2021
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Mamaia (zona intersecției bd. Mamaia cu str. Bucovinei) din mun. Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de […]

V-ar putea interesa și: