Gândaci în bucătărie și mizerie într-un restaurant vegetarian din Constanța. Imagini video care vă pot afecta emoțional

casa vegetariana

Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit gândaci și multe produse neconforme la un control la Casa Vegetariană. Totul era „ornat” cu multă mizerie.

Controlul a fost efectuat în urma unei sesizări.

Proprietarul locației a fost invitat la sediul CJPC Constanța.

Mai mult ca sigur, afirmă șeful CJPC, se se va lua măsura opririi temporare de prestări servicii până la remedierea deficiențelor, pe lângă amenda de rigoare.

Știre în curs de actualizare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Gândaci în bucătărie și mizerie într-un restaurant vegetarian din Constanța. Imagini video care vă pot afecta emoțional

  1. O singură data am frecvetat acest local asta vara si de atunci era infect …incepand de la servire până la tacâmuri care lipeau de jeg, tava era la fel si bolurile unde se servea supa erau ciobite si pline de grăsime galbenă !!! Cand le am atras atenția că nu i normal si daca dumnealor ar putea sa mănânce in acest mod ridicau din umeri și pasau vina de la unul la altul ! Rusineee!! Dacă in fata arata asa in bucătărie nici nu vreau sa ma gandesc !!

  2. Vaaai!!! Legume pentru ciorba de la Nikos! :))
    O singura data am comandat de la un „Raw vegan” si am regretat amarnic pentru alegere, deoarece timp de 3 zile nu am putut sa mai mananc nimic din cauza durerii de stomac si varsaturilor!

  3. Domnule Horia suntem de caord cu masurile pe care le luati asupra acestor patroni certati cu legea.Avem un caz aparte la Costinesti firma I.I.Piciu Ioana vinde painea de Dobrogea la suprapret de 1,20 lei/buc. suntem furati pe fata de aceasta escroaca la majoritatea produselor ,mai ales la legume-fructe pe care le achizitioneaza de la targul de legume din C-ta fara factura si le baga la vanzare cu un pret de doua chiar trei ori mai mare fata de pretul de achizitie.Painea de Dobrogea in tot Costinestiul e vinde cu 0,90 banuti,numai la ea este 1,20 lei.Va rog sa verificati si sa luti masurile care se impun ,nu putem sa toleram aceasta hotie doar pentru faptul ca-i singura in acest colt si vrem sa-u nu trebuie sa cumparam ce ne ofera la pretul impus de ea.

  4. Din păcate asta se întâmplă când toți neprofesioniștii își deschid restaurante, afară e vopsit gardul și-năuntru leopardul. Poate dacă făceau și ei un liceu economic, o școală profesională de specialitate plus multă practică în domeniu aveau experiența necesară să deschide astfel de unitați de alimentație publică. Nu îi acuzăm neapărat de rea intenție dar din instalator sau tâmplar nu poți să devii cârciumar!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Aeroportul Mihail Kogălniceanu - Constanța începe programul de iarnă. Ce zboruri rămân

mie oct. 25 , 2017
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa S.A anunţă că, începând cu duminică, 29 octombrie 2017, intră în vigoare noul orar al zborurilor regulate, valabil până în 23 martie 2018. Modificările sunt legate de orele de zbor, dupa cum urmează: Ziua Ruta Operator Perioadă operare Marți Istanbul – 13:35 Constanța 14:45/15:30 […]
aeroportul mihail kogalniceanu

V-ar putea interesa și: