Garajele care l-au învins pe Făgădău. Va pierde bătălia și echipa Chițac – Ovanesian?

Există, în orașul Constanța, câteva garaje care au rezistat voinței fostului primar de a le demola, în ciuda voinței acestuia de a crea locuri de parcare decente în locul lor.

Este vorba despre aproape 20 de garaje construite într-una din cele mai aglomerate zone din Constanța: zona Flămânda.

„În locul a 10 garaje, putem parca 15 mașini”, spunea primarul Decebal Făgădău.

Avea dreptate. Sunt cel puțin 18 garaje acolo, deci s-ar crea minimum 27 de locuri de parcare. Mai ales că unele dintre ele nici măcar nu sunt folosite ca garaje, ci ca spații de depozitare.

De altfel, de multe ori veți vedea mașini parcate în fața lor.

Va reuși actualul primar să facă ordine în acea zonă (împreună cu city managerul Felicia Ovanesian, care se pare că are un control extins în primărie)?

Mă îndoiesc, dar, pentru constănțenii de acolo, care ne-au atras atenția asupra problemei de acum câțiva ani, speranța moare ultima.

Articole similare:

Primăria Constanța nu are soluții pentru parcările rezidențiale. De ce nu le trageți la sorți?

Primăria Constanța nu vă scoate la licitație locul de parcare

Un primar din România deschide cutia Pandorei: „În Tokyo nu-ţi poţi cumpăra maşină dacă nu faci dovada locului de parcare”

Revoluție în mobilitatea urbană: Primăria Constanța desființează 1.200 de locuri de parcare și creează piste de biciclete și spații pietonale

Un loc de parcare în Constanța a ajuns să coste cât o mașină

Locurile de parcare de reședință din Constanța ar putea fi scoase la licitație

Unde s-ar putea construi cea mai mare parcare din orașul Constanța

Singura parcare inteligentă din Constanța s-a cam… prostit

În municipiul Constanța nu se mai plătește parcare

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

5 comentarii

  • Ar putea face chiar o parcare etajata acolo și regândi drumurile de acces, chiar daca taie din spatii verzi. E o nebunia la școală când vin și pleacă copiii cu jipanul părinților.

  • In contextul actual cand, societatea romaneasca este deja scindata ,cand nu mai exista empatie aproape deloc intre romani ,cea mai neinspirata masura ar fi scoaterea la licitatie intre vecini, a locurilor de parcare.Spun intre vecini,deoarece cine si ar dori un loc de parcare, decat acolo unde locuieste.Daca totusi s ar lua o asemenea masura cei ce o vor impune, vor fi responsabilii morali a tuturor consecintelor ce vor urma .Decat licitarea locurilor de parcare intre vecini,mai bine desfiintarea tuturor locurilor de parcare rezidentiale cu plata.

    • Daca le desfiinteaza,tot se va parca pe ele. Sa le traga la sorti. E mai echitabil decat „primul venit, primul servit”, nu?

    • Dar sa stiti ca in multe orase din România se scot la licitatie (numai atunci cand exista mai multe cereri pe un loc). A decis asa instanta, nu primaria. Judecatorii, nu primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.