Garda de Mediu și misterul balegii

vaca

De sâmbătă, în Constanța și Valu lui Traian miroase a fecale.

Garda de Mediu nu a răspuns solicitărilor mass media, adresate încă de sâmbătă. A postat însă azi un mesaj pe pagina de Facebook, în care spune că mirosul ar proveni de la balegă.

Nu explică însă cum ajunge mirosul până în zona peninsulară a municipiului Constanța și nici de ce măsurătorile indică faptul că ne punem în pericol dacă respirăm aerul de acolo.

Iată explicațiile Gărzii de Mediu Constanța:

„Începând de sâmbătă seara a fost sesizat miros neplăcut în doua zone din Constanța și pe bd I C Bratianu înspre localitatea Valu lui Traian. Imediat s-a deplasat echipa de permanenta. Echipa de control a sesizat în zona de la intrare în oraș dinspre Valu lui Traian miros de gunoi de grajd. Sursa posibila a mirosurilor ar putea fi împrăștierea gunoiului de grajd pe solele agricole.
La verificarile în teren au participat și reprezentanții Politiei Locale Constanța și Valu lui Traian pentru identificarea sursei generatoare de disconfort olfactiv.
Pana la stabilirea exacta a sursei mirosului, atragem atenția persoanelor fizice sau juridice care nu iau masuri de diminuare sau de stopare a surselor generatoare de disconfort olfactiv, ca pot fi sancționate contravențional cu amenda cuprinsa între 7 500-15 000 lei pentru persoanele fizice sau între 50 000-100 000 lei pentru persoanele juridice.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nou record de cazuri în valul 4

mar sept. 21 , 2021
În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un nou record cu îmbolnăviri de covid în valul 4. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, au fost depistate 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați […]
covid-19

V-ar putea interesa și: