Garsonieră a la Cluj: cât costă 11 mp cu baie în debara

Piața imobiliară din Cluj uimește din nou. Pe un site de specialitate s-a scos la vânzare o garsonieră de 16 metri pătrați, într-un imobil construit în 1970. Prețul cerut: 53.000 de euro, adică peste 3.300 de euro pe metru pătrat.

Iată cum sună anunțul:

„Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat.”

Ce-i drept, prețul este negociabil.

Se remarcă faptul că baia este situată în ceva ce seamănă cu o debara, iar așa-zisa bucătărie este amenajată într-un colț al camere și constă dintr-o masă, o chiuvetă și o friteuză.

Anul trecut, o garsonieră de 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare cu 37.499 de euro, adică peste 3.400 euro pe metru pătrat.

Sursă foto: imobiliare.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un minor de 15 ani voia să vândă o pușcă neletală

mar mart. 21 , 2023
La data de 20 martie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un minor care intenționa să vândă o armă deținută ilegal. Din cercetări a reieșit faptul că minorul, de 15 ani,  ar fi deținut ilegal o pușcă neletală, cu aer comprimat, de calibrul 4,5 mm, […]

V-ar putea interesa și: