Garsoniere de închiriat în Constanța – cât de greu găsești o locuință

imobiliare constanța

Când vine vorba de garsoniere de închiriat în Constanța, mintea zboară imediat la vacanță. Numai că nu toți cei care caută garsoniere de închiriat în Constanța sunt turiști. Iar pentru ei este cel mai greu să găsească ce vor.

Cei mai mulți dintre cei care încep să caute garsoniere de închiriat în Constanța și nu numai nu știu la ce să se aștepte. Apoi, sunt dezamăgiți de diferiți factori. În Constanța, în cartierele mai bune, prețurile chiriilor sunt pe măsură. Și asta pentru că proprietarii nu știu să profite de avantajele închirierii pe termen lung. Și se bucură de profitul obținut pe sezon.

Unde să cauți garsoniere de închiriat în Constanța

Să apelezi la agențiile imobiliare, la anunțurile din publicațiile tipărite sau online, necesită mult timp, alergătură și răbdare. Există însă portaluri de imobiliare care scanează și centralizează toate anunțurile, care verifică informațiile și te scutesc de chin. Totuși, varianta de căutare online este cea mai avantajoasă. Deși există încă mulți proprietari reticenți, de modă veche, care preferă să colaboreze cu agențiile imobiliare, să pună anunțuri în publicațiile locale sau să lipească anunțuri în zone circulate.

Cât ești dispus să dai?

Dacă te numeri printre studenții constănțeni, cu siguranță nu ești dispus să plătești un preț mare pe chirie. Dar, fără un minimum de 200 euro lunar disponibili, poți să-ți iei gândul de la garsoniere de închiriat în Constanța pe termen lung. Și asta dacă ne referim la suprafețe mici, în zone mai puțin căutate. În cartierul Tomis 3, spre exemplu, o zonă căutată de studenți, un apartament cu două camere costă cel puțin 350 de euro.

Dintre cei care caută garsoniere de închiriat în Constanța, preferă să împartă și apartamente cu trei camere. Dar și cei cu posibilități materiale simt în buzunar suma plătită pe chirie. În Mamaia, prețurile depășesc 600 de euro. În cartierul Tomis Plus, prețurile ajung la 500 de euro, iar în Faleză Nord, în jur de 600 de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.