Gașca Zurli vine în Constanța

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de divertisment pentru copii, vine sâmbătă, 15 august, la controversatul City Park Mall din Constanța, pentru a susține spectacolul “La mare, la soare”.

Gașca Zurli va susține pe 15 august spectacolul de muzică și magie “La mare, la soare”, în care cei mici nu doar că se vor distra de minune, dar vor și învăța cât de important este să se protejeze de razele soarelui fără să sufere din cauza arsurilor.

City Park Mall_ZURLI_afis 620x1000

Spectacolul va combina elementele de divertisment cu cele educative, iar toți părinții sunt invitați să vină alături de copii. Cei mici vor învăța reguli foarte importante pentru plajă, care îi vor ajuta să fie în siguranță pe toată durata sezonului estival, precum: să țină plaja curată în permanență și să nu plece de lângă părinți.

Zâna Bună are grijă de bună dispoziția copiilor, dar și de siguranța lor!

Toate aceste sfaturi vor veni chiar de la Zâna Bună, astfel încât celor mici le va fi foarte ușor să le țină minte și să le aplice. Astfel, ei vor fi întotdeauna în siguranță și se vor feri de orice rău care îi poate atinge.

În plus, lecția pentru copii este foarte simplă: cu cât au mai multă grijă de ceea ce fac și se protejează împotriva pericolelor precum arsurile solare, cu atât mai mult timp pentru distracție vor avea!

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Operatorii portuari, scrisoare deschisă către Victor Ponta

mie aug. 12 , 2015
Operatorii din portul Constanța nu renunță la lupta cu conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Este o luptă, spun ei, care are ca obiect dezvoltarea eficientă a portului, a comunității portuare și, implicit, interesul public national. ”Va solicitam implicarea urgenta si determinarea autoritatilor abilitate, sa identifice solutiile optime si […]

V-ar putea interesa și: