Gaură de 1,2 milioane lei în bugetul Medgidiei. Cum a fost acoperită

primaria medgidia

Bugetul de funcționare al orașului Medgidia este pe minus. Cu alte cuvinte, se cheltuie mai mult decât se produce.

Este vorba despre cheltuieli de funcționare (salarii, utilități, etc.), nu despre investiții. Gaura a fost însă acoperită de către consilierii locali.

Joi, 09 ianuarie 2020, la Primăria Municipiului Medgidia a avut loc prima ședință a Consiliului Local din acest an.

„Ședința extraordinară a fost convocată de îndată, în vederea aprobării proiectului de hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2019 din excedentul bugetului local al anilor precedenți. Proiectul a fost aprobat în unanimitate de voturi de către consilierii prezenți.”, au precizat reprezentanții Primăriei Medgidia.

Excedentul bugetului local din anii 2018 și 2019 va fi utilizat pentru acoperirea golurilor de casă aferente secțiunii de funcționare în suma de 1.364.333,72 lei, pe anul 2020, în vederea efectuării unor cheltuieli obligatorii privind funcționarea instituțiilor din administrația publică locală, spune sursa citată.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Oile salvate de pe nava eșuată în portul Midia au fost transportate în București

Fri Jan 10 , 2020
Oile salvate de pe nava eșuată în portul Midia au fost transportați în București. Cele 180 de animale au ajuns la o fermă din nordul capitalei, special amenajată. „Condițiile de care se vor bucura oile în acest nou spațiu vor fi excelente, așa cum v-am promis. Vor fi permanent sub […]