George Cojocaru, Murfatlar, primul primar învestit în funcție

Astăzi, 25 octombrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a participat la prima ceremonie de învestire a unui edil din județul Constanța, după alegerile locale din 27 septembrie, în localitatea Murfatlar.

Silviu-Iulian Coșa: „Mă bucur că am putut deschide seria de învestiri a aleșilor locali din județul Constanța. Îi urez mult succes domnului primar George Cojocaru și țin să le reamintesc tuturor primarilor aleși pe 27 septembrie că este important să țină aproape de Prefectura Constanța pentru că este mare nevoie de o colaborare bună între autorități”.

George Cojocaru este membru PNL.

La eveniment a luat parte și subprefectul județului Constanța, Aura Bozdoacă.

Citește și: OFICIAL. Cum s-au împărțit mandatele în Consiliul Local Murfatlar

Până la data de 23 octombrie, au fost emise ordine ale prefectului judeţului Constanța privind convocarea consilierilor locali declaraţi aleşi la data de 27 septembrie 2020 și validați de instanțele de judecată, în şedinţa privind ceremonia de constituire a consiliului local, pentru următoarele unităţi administrativ-teritoriale:

  • Hârșova – la data de 26.10, ora 10:00;
  • Crucea – la data de 26.10, ora 13:00;
  • Agigea – la data de 27.10, ora 10:00;
  • Nicolae Bălcescu – la data de 27.10, ora 11:00;
  • Grădina – la data de 28.10, ora 11:00;
  • Cogealac – la data de 29.10, ora 10:00;
  • Târgușor – la data de 29.10, ora 11:00;
  • Năvodari – la data de 29.10, ora 15:00;
  • Eforie – la data de 30.10, ora 12:00;
  • Mihail Kogălniceanu – la data de 01.11, ora 12:00.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arafat are o veste proastă pentru români: nu se va termina prea curând

Dum oct. 25 , 2020
Raed Arafat a declarat, duminică, faptul că cel puțin până la primăvară sau până la vara anului viitor nu vom scăpa de virusul SARS-CoV-2 și va trebui să învățăm să trăim cu el. Despre un vaccin pentru populație, Raed Arafat, a spus, duminică seara, la Antena 3, că nu se […]
raed arafat

V-ar putea interesa și: