George Copos: „Eforie Nord a fost anul trecut cea mai bună stațiune din România. Apreciez foarte mult eforturile pe care le-a făcut primarul orașului Eforie”

George Copos la inaugurarea lucrărilor de modernizare ale hotelului pe care îl deține în Eforie. Foto: Constanța 100%, martie 2024

George Copos, unul dintre cei mai puternici investitori în domeniul hotelier din România, a declarat recent că apreciază lucrările realizate în Eforie, în ultimii ani.

„Știu că s-au făcut eforturi foarte mari în Eforie pentru a deveni o stațiune de renume în România. Eu apreciez că în ultimii ani de zile s-au făcut investiții foarte mari în orașul Eforie. De aceea, cred că Eforie Nord a fost anul trecut cea mai bună stațiune din România și, personal, apreciez foarte mult eforturile pe care le-a făcut primarul orașului Eforie în realizarea unei infrastructuri și crearea unui climat corect de vacanță.”, a declarat acesta recent, la inaugurarea lucrărilor de modernizare ale hotelului pe care îl deține în Eforie.

Iuliana Tasie, directorul Ana Hotels Europa, deținut de George Copos, a vorbit despre cum a arătat sezonul estival.

„Și eu pot susține că avem suport din partea primăriei pentru a reuși să civilizăm cât mai mult stațiunea.”, a declarat aceasta.

A mai spus că un lucru bun pe care speră să-l remarce turiștii anul acesta sunt plajele extinse.

Aceasta a subliniat că trendul rezervărilor este în creștere pe tot litoralul, nu numai în Eforie.

„Mamaia a avut o perioadă mai complicată, prin faptul că Mamaia Nord reușește să capteze destul de mult din business-ul hotelier, dar care nu este hotelier – acele apartamente, și prin faptul că extinderea plajei, care este un beneficiu pentru România, pentru litoralul românesc, nu a fost argumentată corect sau nu a fost pregătită corect în primii ani. Eu dau o șansă litoralului românesc foarte mare, deși anul trecut foarte mulți oaspeți și-au dorit să meargă și în exteriorul țării, pentru a gusta ceea ce poate nu au putut să facă în perioada pandemică. Din trendul rezervărilor pe care le vedem anul acesta, cerea este crescută, oamenii garantează rezervările deja.”, a precizat Iuliana Tasie.

Primar în Eforie este Robert Șerban, PNL.

Recomandare: Rezervările pentru litoral românesc au crescut cu 27%. Eforie Nord este, și în acest an, cea mai căutată stațiune


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mașina chinezilor care a speriat Vestul. Se vinde ca pâine caldă

mie apr. 3 , 2024
Dacă ați auzit de Xiaomi, probabil că asociați numele cu telefoanele mobile. Sau cu aspiratoarele autonome (care-și fac bine treaba). Nu vă gândiți însă la bolizi de aproape 300 de cai putere. Și totuși… Chinezii de la Xiaomi au speriat Vestul producător de mașini. Recent, au deschis comenzile pentru primul […]

V-ar putea interesa și: