George Muhscină, PNL: ”Este foarte important să mergeți la vot”

george-muhscina-ana-marcu

George Muhscină și Ana Marcu, în cadrul conferinței de presă susținută luni, 17 noiembrie

Constănțenii trebuie să iasă la vot, acesta este îndemnul adresat azi, într-o conferință de presă, de George Muhscină, managerul de campanie al Partidului Național Liberal Constanța. Liberalul a explicat că PNL duce o campanie din ușă-n ușă în care le explică oamenilor importanța votului.

„Încercăm să ajungem în casele tuturor constănțenilor și să le explicăm, în primul rând, de ce este atât de important să meargă la vot pe 11 decembrie. Pentru a schimba starea în care se află astăzi lumea politică, dar mesajul nostru are respectul față de cetățean la bază și mergem și-i invităm numai la vot. Îi rugăm să se informeze și să aleagă numai în cunoștință de cauză pentru a putea fi responsabili și să nu ajungem să ne plângem că alții ne-au făcut soarta”, a precizat Muhscină.

Evident, liberalul își dorește ca oamenii să voteze PNL și spune că au motive bune pentru acest lucru.

”Dacă se informează cum trebuie, vor vedea că prin reînnoirea listei și prin calitatea candidaților de pe listă au o flacără mai mare a speranței. Nimic nu este cert pe lumea asta, în afară de impozite și sfârșitul vieții, dar speranța nu trebuie să moară. Acest mesaj este foarte bine primit de constănțeni. De speakeri și de oameni cu bășici la limbă s-au cam săturat și vor să mai vadă și oameni cu bășici la palmă și la talpă”, a mai spus George Muhscină.

La conferință a participat și Ana Marcu, locul 3 pe lista PNL pentru Camera Deputaților. Puteți citi și vedea declarațiile sale aici:

Ana Marcu, PNL. ”Salariul mediu brut va fi de 4.328 lei, la finalul anului 2020”. VIDEO


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.