George Niculescu, fost prefect al Constanței, una din propunerile PNL pentru un Consiliul de Administrație al Romgaz

prefectul george niculescu

Ministerul Energiei, condus de liberalul Virgil Popescu, are trei propuneri pentru Consiliul de Administraţie al producătorului şi furnizorului de gaze naturale Romgaz (SNG), companie la care are o participaţie de 70% fiind acţionar majoritar. Propunerile urmează să fie discutate la adunarea generală a acţionarilor din 11 martie 2021, scrie Ziarul Financiar.

Astfel, potrivit documentelor publicate pe site-ul Romgaz, Ministerul Energiei, în calitate de acţionar majoritar al Romgaz, îi propune pe George Sergiu Nicolescu, fost prefect al județului Constanța (jurist), Gheorghe Silvian Şorici (economist) şi pe Dan Dragoş Drăgan pentru consiliul de administraţie al companiei cu 12,3 miliarde de lei capitalizare, una dintre cele mai profitabile companii de stat din România.

George Niculescu a candidat pentru un post de senator din partea PNL, de pe poziția a doua pe listă. Partidul a obținut însă un singur mandat. Jocul redistribuirilor a făcut ca AUR, cu mai puține voturi, să trimită în Parlament doi senatori.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Supărat și agitat”, calmat de jandarmi

joi mart. 4 , 2021
Jandarmii au surprins în zona Cireșica, o persoană care avea asupra lui 29 folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. Miercuri, 03 martie a.c. ora 17.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice […]

V-ar putea interesa și: