George Niculescu, fost prefect al Constanței, una din propunerile PNL pentru un Consiliul de Administrație al Romgaz

prefectul george niculescu

Ministerul Energiei, condus de liberalul Virgil Popescu, are trei propuneri pentru Consiliul de Administraţie al producătorului şi furnizorului de gaze naturale Romgaz (SNG), companie la care are o participaţie de 70% fiind acţionar majoritar. Propunerile urmează să fie discutate la adunarea generală a acţionarilor din 11 martie 2021, scrie Ziarul Financiar.

Astfel, potrivit documentelor publicate pe site-ul Romgaz, Ministerul Energiei, în calitate de acţionar majoritar al Romgaz, îi propune pe George Sergiu Nicolescu, fost prefect al județului Constanța (jurist), Gheorghe Silvian Şorici (economist) şi pe Dan Dragoş Drăgan pentru consiliul de administraţie al companiei cu 12,3 miliarde de lei capitalizare, una dintre cele mai profitabile companii de stat din România.

George Niculescu a candidat pentru un post de senator din partea PNL, de pe poziția a doua pe listă. Partidul a obținut însă un singur mandat. Jocul redistribuirilor a făcut ca AUR, cu mai puține voturi, să trimită în Parlament doi senatori.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Supărat și agitat”, calmat de jandarmi

Thu Mar 4 , 2021
Jandarmii au surprins în zona Cireșica, o persoană care avea asupra lui 29 folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. Miercuri, 03 martie a.c. ora 17.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice […]