George Simion atacă dur Uniunea Europeană, de la care România a primit 379.426 de euro pe oră, în fiecare oră din ultimii 16 ani și trei luni

România este o ţară net beneficiară de fonduri europene. 84 de miliarde de euro au intrat în România de la Uniunea Europeană până la finalul lui martie 2023 sub diferite forme, a informat Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE). În aceeași vreme, România a contribuit la bugetul Uniunii Europene cu doar 27 de miliarde de euro, ceea ce a făcut ca intrările nete de capital european în România să fie de 54 miliarde de euro.

România a aderat la UE pe 1 ianuarie 2007, deci de calcul se întinde pe 195 de luni sau 5.930 de zile. Așadar, țara noastră a absorbit net 276.923.076 euro pe lună sau 9.106.293 euro pe zi. Dacă ducem calculul mai departe, rezultă 379.426 de euro pe oră, în fiecare oră în acești 16 ani și trei luni.

Acestea sunt cifre despre care nu a vorbit preşedintele AUR, George Simion. A preferat să lanseze însă un atac dur la adresa Uniunii Europene, pe care o numeşte „nouă Uniune Sovietică cu comisarii ei de la Bruxelles”.

Într-un discurs ţinut sâmbătă, la Timişoara, cu ocazia prezentării candidaţilor la europarlamentare, Simion a afirmat că îi va oprit pe „toţi cei care încearcă să impună noua ordine globală”, invocând numele mai multor foşti sau actuali lideri ai Uniunii Europene.

„Am venit direct din Polonia. Am avut ieri la Varşovia întâlniri cu aliaţii noştri polonezi, probabil printre puţinii, dacă nu singurii, care înţeleg ce înseamnă să fii între două imperii, între imperiul răului de la est, care încă face victime, şi acest nou imperiu ideologic, această nouă Uniune Sovietică cu comisarii ei de la Bruxelles, care încearcă să ne schimbe obiceiurile, felul de a trăi, felul de a înţelege viaţa şi de a ne respecta înaintaşii şi identitatea creştină a acestui continent. Cred că aţi văzut, a căzut şi Grecia zilele trecute. Au zis şi colegii mei înainte, e o boală mondială care funcţionează fie prin marota numită corectitudine politică, fie prin cenzură, printr-o nouă dictatură şi ideologia asta nouă, neomarxistă, globalistă, soroşistă, încearcă să ne aducă pe toţi la acelaşi nivel. Dar pe noi Dumnezeu ne-a creat diferiţi şi suntem datori, împreună, la nivelul instituţiilor europene, din Europa din care facem parte atât istoric, cât şi geografic, să ne luptăm cu tot ce avem”, a afirmat George Simion sâmbătă, la Timişoara. 

Promisiunea liderului AUR este aceea de a îi „opri” pe „toţi cei care încearcă să impună noua ordine globală”.

„Nu venim în faţa voastră cu promisiuni «ce vom face». Ştiţi ce vom face? Cu siguranţă, prin sprijinul vostru, o să îi încetinim în planurile lor bolnave. Şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să îi oprim pe toţi, de la Juncker la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci şi toţi cei care încearcă să impună noua ordine globală”, a adăugat Simion.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 comentarii la “George Simion atacă dur Uniunea Europeană, de la care România a primit 379.426 de euro pe oră, în fiecare oră din ultimii 16 ani și trei luni

 1. „România a aderat la UE pe 1 ianuarie 2027”, voi nu recitiți ce scrieți, înainte de a publica?

 2. Alo, pai nu scriem si cati bani cotizam la ..UE? Dupa care ar fi frumos sa facem o diferenta si sa vedem real cat primim… Ca asa, calculul facut aici are valoare 0 (doar propaganda ieftina pentru ‘necunoscatori’)… Asta ar fi un aspect, al doilea aspect ar fi… la cate am renuntat noi si cate ni s-au impus o data cu aderarea la ..UE? Cate ne-au fost bagate pe gat pentru a varsa banii nostri catre alte tari din UE.. (Hipermarketuri/Supermarketuri, industrie auto si alte ‘masinarii’ de stors banii Romanilor)
  E usor sa faci propaganda cu niste cifre S.F. dar daca privim lucrurile mai in ansamblu rozul prezentat in aces articol incepe sa paleasca….
  Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu e rau faptul ca am fost primiti si suntem in UE dar nici atat de roz precum o prezentati aici si cum o prezinta media din Romania in general, nu este…

  1. @Joe Grigore
   Nu vrei să fii înțeles greșit, dar vorbești ca să te afli în treabă și te repezi să scrii înainte să citești articolul.
   Scrie clar și cît cotizăm la UE și oricine poate face socoteala cît primim real. 84 primite minus 27 cotizate egal 57 miliarde net (nu 54 cum scrie în articol).
   Ai alte informații? Alte cifre? Scrie-le aici. Dacă nu, atunci nu mai vorbi, ca să nu fii înțeles greșit.

 3. E foarte bine ca suntem in UE. Altfel politivienii nostrii ar fi facut (a se citi furat) ce stiu cel mai bine! Asa suntem obligati si supravegeati prin legile lor. Fara ei si acum eram la coada lumii.

 4. Se uita un lucru: datoria externa in 34 de ani a romaniei a ajuns la 173 miliarde si intrari doar de 54 miliarde !!! . Aceasta este adevarata fata a romaniei !. Simion este un idealist-Comunist !
  In rest povesti scrise in media si spuse de securisti (profesori-comentatori), bine remunerati de spuma elitei romanesti scolita in vest (cu functii pe viata -vezi justitie, armata, securitate, conduceri locale, regionale, nationale, membrii ai mai multor comitete si comitii-vorba lui caragiale-un sistem bine pus la punct) !!!
  Uraaaaa !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte mașini sunt în România

sâm feb. 17 , 2024
Parcul auto din România a ajuns în 2023 la 10,3 milioane de autovehicule. Dintre acestea, 8,1 milioane sunt autoturisme, conform raportului pentru anul 2023 al Direcţiei Generale Permise de Conducere şi Înmatriculări (DGPCI). Pe parcursul anului 2023 au fost emise 1.468.728 certificate de înmatriculare, 464.090 autorizaţii provizorii, 1.073.540 permise de […]

V-ar putea interesa și: