George Simion, liderul AUR, a ales un hotel de 5 stele în Spania

George Simion, liderul AUR, a ales un hotel de 5 stele în Spania

George Simion a fost dat afară din adunarea suveraniștilor de la Madrid. Liderul AUR este acuzat că a mințit când a susținut că reprezintă România la summit împreună cu PNȚCD, scrie G4Media.

În articol, Simion spune că a stat la hotelul VP Plaza España Design. Este un hotel de lux, de 5 stele, din Madrid. O cameră costă 1627 de lei pe noapte (am ales, la întâmplarea, noaptea dintre 1 și 2 aprilie 2022).

E drept, a fost alegerea cea mai comodă, pentru că evenimentul a avut loc în acel hotel.

Pe parcursul anului 2021, AUR a primit ca subvenţie de la stat 15,2 milioane de lei. Este singurul partid din România care nu s-a atins de suma primită de la bugetul de stat, situaţie care a născut semne de întrebare în spaţiul public referitoare la provenienţa banilor pentru cheltuielile formaţiunii.

„Suntem un partid la care oamenii vin să contribuie, fiecare cu ce poate, nu vin să primească. Parlamentarii noştri cotizează, în fiecare lună, câte 1000 de lei pentru bugetul partidului. Acestor bani li se mai adaugă cotizaţiile celorlalţi membri, din întreaga ţară. AUR nu are sedii de partid, la nivel de organizaţii locale, care să fie susţinute din bugetul nostru. Folosim pentru întâlnirile cu oamenii şi pentru tot ce înseamnă organizare cabinetele parlamentare.   De asemenea, primim donaţii din partea susţinătorilor, cu ajutorul cărora, ţinând cont şi de celelalte resurse, ne organizăm şi funcţionăm, sume situate între 5000 şi 7000 de euro lunar, dar donaţii mici, luate fiecare în parte, de la oameni simpli, nu de la baroni locali care să vină cu pungile de bani şi să ne ceară apoi să le impunem diverse cunoştinţe pe la Apele Române, de exemplu”, a explicat George Simion, pentru Adevărul.  

Copreşedintele AUR nu dezvăluie însă alte surse de finanţare: ”Pentru noi, folosirea subvenţiilor ar fi însemnat şi o eroare de strategie politică. Dacă am fi accesat fondurile primite de la bugetul de stat, am fi murit. Pentru că ne-am fi creat rapid propria clică de subvenţionaţi, de asistaţi, iar asta ne-ar fi dus în rândul celorlalte partide. Ori noi am promis că vom face cu totul un altfel de politică. Şi asta facem”. Citeste mai mult: adev.ro/r4vn0f

Potrivit Bookin.com, Madrid are 34 de hoteluri de 5 stele.

Surse foto: Facebook, Booking.com


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “George Simion, liderul AUR, a ales un hotel de 5 stele în Spania

  1. tare curios sint cine ii finanteaza pe astia Aia cu cotizatiile nu tine si nici aia cu sponsorii SRI dormi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vă puteți testa GRATUIT pentru Covid la sediul Ambulanței

Dum feb. 6 , 2022
Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța organizează, începând de luni, 07 februarie, un centru de testare pentru Covid19 in curtea instituției, adică pe strada Bravilor nr. 1 (zona Brătianu). Institituția are acordul DSP pentru acest lucru. Important: testarea se face în mod gratuit. Programul de funcționare: zilnic între orele 07.00 […]
SAJ Constanta sediu

V-ar putea interesa și: