„George Simion trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem”

George

Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, a făcut o scurtă trecere în revistă a averii lui George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor. A arătat că acesta trăiește cu circa 2.000 de lei pe lună, dacă ar fi să credem ce a trecut în declarații, dar și că a lua pe semnătură multe mii de lei, legal, dar fără să justifice cum i-a cheltuit.

Iată ce spune Valeriu Nicolae:

„George Simion e liderul AUR. El se prezintă a fi scriitor pentru că scrie. Scrie îngrozitor de prost dar suntem în țara în care și Becali și Iohannis au cărți publicate. În logica asta și Șoșoacă e zeița înțelepciunii că vorbește iar Cîțu e superman că poartă chiloți.

Din scris se câștigă foarte prost zice tot el la TV. Așa este căci în 2018 la un an după publicarea cărții sale a câștigat sub 350 de EUR pe lună cu zero lei din activitatea de scriitor. În 2019 a câștigat sub 650 de EUR pe lună tot cu zero lei din activitatea de scriitor. Slujba aia pute a vrăjeală mai rău decât pute AUR a combinație de BOR iubitoare de Securicitate. În 2020 tot zero bani a produs din scris. Mai zice și că donează 90% din indemnizația de parlamentar pentru cazuri sociale că doar nu îl doare gurița. În concluzie omul trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem. Numai în primele 6 luni în afara indemnizației enorme comparativ cu ce a câștigat în privat, Simion a luat pe semnătură o medie de încă 8800 de RON din banul public sau de minim 4 ori de cât primea el salariu. Nu vrea să ne zică pe ce i-a cheltuit căci transparența aia e pentru fraieri. Din ce a trăit în fapt liderul AUR înainte de 2018 este un mister care pute rău a evaziune fiscală și securicitate.

Există un paragraf din opera domnului Simion care merită împărtășit cu votanții AUR căci se potrivește perfect votului dat partidului:

“Nu mai pot mângâia cum mângâiam eu. Mă simt așa de rușinat. Ea nu știe cum e, deci probabil nu-i lipsește. Dar eu stau în pat și-s consumat de incapacitatea asta a mea să pot oferi iubire, dincolo de sex. În lumea materială e mai ușor…Dar nu-mi trebuie lumea materială dacă eu mă uit la mâna mea… “

Atacurile liderului AUR la USR încalcă evident regulamentul facebook. Habar nu am de ce USR-ul nu are o strategie pentru a expune și demonstra cât de ridicolă și ipocrită este retorica extremistă a celui mai toxic partid. Nu este deloc greu numai că e nevoie de un pic de organizare și cojones.”

L-am întrebat personal pe George Simion, într-o emisiune la Dobrogea TV, din ce trăiește, pentru că, potrivit declarațiilor de avere, ar fi trebuit să aibă mari probleme. Mi-a spus că și-a vândut apartamentul pentru a avea bani de campanie. Era singurul lucru de valoare pe care îl deținea. Acum, că a ajuns parlamentar, are dreptul la bani pentru chirie de la stat.

Vă recomandăm și:

Valeriu Nicolae: AbURiști de succesuri

Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul PSD din Agigea, își ține averea la secret. ANI a intrat pe fir

Milionarii din PSD întreabă: „Un om cu o avere impresionantă mai este interesat de problemele orașului?”

Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT

Declarații de avere. Mihaela Andrei, consilier local PNL, a vândut bunuri de aproape un sfert de milion de euro

Zen Residence
energia residence

2 thoughts on “„George Simion trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem”

  1. Nu v-am spus niciodata ca traiesc in apartamentul vreunei bunici, v-as ruga sa retractati si sa spuneti adevarul.

    De asemenea, va stau la dispozitie cu prezenta intr-o emisiune pentru a raspunde la orice intrebare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce e val ca valul trece. Când scăpăm de covid

Wed Nov 3 , 2021
Epidemiologul Octavian Jurma a declarat că ne aflăm într-o perioadă de scădere accelerată a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, însă numărul deceselor va continua să fie ridicat. Medicul crede că, la jumătatea lunii noiembrie, se va ajunge la sub 5.000 de cazuri pe zi, acesta fiind „pragul de […]