George Tufă, candidatul PNL la Primăria comunei Cumpăna: „O comunitate în dezvoltare are nevoie de o viziune proaspătă“

Când conduci o comună care se află în imediata vecinătate a municipiului Constanța și care este ca un magnet pentru tinerii care vor să evadeze din jungla urbană, trebuie să reușești să ții pasul cu evoluția și expansiunea comunei și mai ales să le poți oferi oamenilor toate condițiile de care au nevoie.

Când este vizibil că nu mai faci față evoluției, ar trebui să faci un pas în spate și să lași generația tânără să vină din urmă cu idei noi, cu viziune și cu puterea de a face lucrurile altfel.

Schimbarea este propusă, la Cumpăna, de către candidatul PNL la funcția de primar, George Tufă, tânăr antreprenor, care este de părere că locuitorii din Cumpăna ar trebui să aibă parte de condiții mai bune de trai.

„Nu e posibil ca în anul 2020, să nu avem un trotuar pe care să putem circula fără să ne lovim unul de celălalt. Nu se poate ca, într-o localitate care se află la doar câțiva kilometri de Constanța, încă să mai existe străzi neasfaltate, să nu existe toate rețelele de utilitate publică pe fiecare stradă în parte. Voi demara proiecte de asfaltare a fiecărei străzi din Cumpăna, iar pe 70% dintre acestea vor fi amenajate trotuare. Vom construi de 10 ori mai multe locuri de parcare decât sunt în prezent, incluzând și locurile plătite“, a declarat George Tufă.

Una dintre problemele grave pe care locuitorii comunei le-au supus atenției administrației locale, în nenumărate rânduri, a fost calitatea serviciilor oferite pentru transportul în comun. Mijloacele de transport folosite de unul dintre operatorii de transport sunt un real pericol, iar actuala administrație nu a făcut nimic pentru ca acea societate să nu mai opereze pe raza comunei. În acest sens, George Tufă propune modernizarea transportului public și susținerea colaborării cu administrațiile locale din Zona Metropolitană pentru înființarea liniei metropolitane Constanța – Cumpăna.

Este de notorietate faptul că, în Cumpăna, taxele și impozitele sunt mai mari, chiar și decât în municipiul Constanța. Prin urmare, George Tufă propune reducerea anumitor taxe la un nivel accesibil tuturor locuitorilor.

„Vreau ca decizia administrativă și cheltuirea banului public să fie transparentizată. Locuitorii trebuie să aibă certitudinea că tot ce s-a realizat în comună a fost în interesul și beneficiul lor. De asemenea, susținem mediul de afaceri prin crearea unui hub industrial. Contribuim astfel și la crearea de locuri de muncă, pentru ca locuitorii comunei și cei din zonă să poată fi angajați la companiile găzduite în hub- ul industrial. Vreau să fiu primarul care schimbă lucrurile, prin abordarea oamenilor și a problemelor în mod deschis, participativ, prin dialog, cooperare și umanitate“, a precizat George Tufă. 

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.