George Vasile, USR, o acuză pe Mariana Gâju de „teatru ieftin” VIDEO

George Vasile, USR Cumpana
George Vasile, candidatul USR la funcția de primar al comunei Cumpăna (foto: Facebook)

În comuna Cumpăna și când se face treabă, se face de mântuială, spun cei de la USR.

Cel mai recent exemplu pe care îl dau este asfaltarea străzilor din apropierea canalului.

„Acum un an, când malul de pământ dădea semne că va pleca la vale, primarul asfalta de zor, chiar în zona cu probleme, pe strada Ștefan cel Mare. Utilajele grele zdruncinau pământul, fragilizând terasamentul. USR a sesizat atunci, că este inadmisibil ca accesul utilajelor să fie permis în zona de risc. Mai mult, asfaltarea se făcea direct pe noroi. Că așa-i la Cumpăna, facem treabă de mântuială. Primarul și vicele nu aveau ochi și nici habar de gravitatea situației. Pe moment, de ochii presei și de gura USR, dna Gâju a oprit asfaltarea într-un joc de teatru ieftin. Seara, strada era desăvârșită. Au asfaltat după ce a plecat presa, USR-ul și Primarul. Până la urmă, a plecat și malul.”, a atras atenția George Vasile, candidatul USR pentru Primăria Cumpăna.

A postat și un filmuleț în care Mariana Gâju, primar de 20 de ani (?!) al localității, ceartă pe cineva la telefon, spunând:

„Păi ce, ați înnebunit, trebuie să vină televiziunile, USR să spună că se lucrează și se strică drumul?”

Să vină USR-ul!

Acum un an, când malul de pământ dădea semne că va pleca la vale, primarul asfalta de zor, chiar în zona cu probleme, pe strada Ștefan cel Mare. Utilajele grele zdruncinau pămantul, fragilizând terasamentul.USR a sesizat atunci, că este inadmisibil ca accesul utilajelor să fie permis în zona de risc. Mai mult, asfaltarea se făcea direct pe noroi. Că așa-i la Cumpăna, facem treabă de mântuială. Primarul și vicele nu aveau ochi și nici habar de gravitatea situației. Pe moment, de ochii presei și de gura USR, dna Gâju a oprit asfaltarea într-un joc de teatru ieftin. Seara, strada era desăvârșită. Au asfaltat după ce a plecat presa, USR-ul și Primarul. Până la urmă, a plecat și malul.

Publicată de George Vasile pentru Cumpăna pe Duminică, 31 mai 2020

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.