George Vișan, fost deputat PSD, revine în funcția de director comercial al Administrației Porturilor Maritime Constanța

George Vișan, fost deputat PSD, revine în funcția de director comercial al Administrației Porturilor Maritime Constanța

George Vișan, fost deputat PSD de Constanța, a fost numit, luni, în funcția de director comercial al Companiei Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

George Vișan a fost deputat în mandatul 2016-2020, iar la ultimele alegeri a candidat pe un loc neeligibil.

Are 48 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Craiova, iar în perioada 2012-2015 a mai ocupat postul de director comercial al CN APMC SA.

George Vișan a fost numit în locul Adinei Baz, care s-a pensionat în luna aprilie.

Schimbarea apare și pe site-ul companiei.

APMC este cea mai profitabilă companie din județul Constanța (detalii AICI).

Ce spunea în 2013

În 2013, când era director economic al APMC, s-a întâlnit cu investitori olandezi. Iată ce spunea după vizită: „Să învăţăm de la cei mai buni, nu poate fi decât în folosul Portului Constanţa, astfel încât pe viitor să putem face schimbări cu privire la atractivitatea portului, pentru creşterea fluxurilor de mărfuri transportate în zonă spre şi dinspre Serbia, Ungaria, Austria şi Bulgaria, deoarece avem toate şansele de a ne consolida poziţia de poartă a Europei pentru Orientul Îndepărtat”. Avusese întâlniri cu investitori din Olanda interesaţi de amenajarea unui parc de 500 ha pentru cultivarea şi prelucrarea legumelor şi fructelor, de construcţia unui depozit de unităţi frigorifice, de activitatea de dragaj şi verificarea subacvatică a cheurilor. S-au mai interesat de portul Constanţa firme cu activitate în zona de design şi producţie de nave de mare capacitate cu pescaj redus (50 cm), pretabile pentru navigaţia pe Dunăre. Nu în ultimul rând reprezentanţi ai portului Sohar şi-au manifestat interesul pe zona de terminale de cereale.

V-ar putea interesa și:

PSD, din ce în ce mai interestat de portul Constanța și aeroportul Mihail Kogălniceanu

Portul Constanța a devenit cel mai important port la Marea Neagră

De ce nu este portul Constanța buricul pământului VIDEO

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Exclusiv Auto face, din nou, echipă cu salvamarii

Mon May 16 , 2022
Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continuă „cu încredere şi entuziasm” parteneriatul, devenit tradiţie, cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, asigurând mobilitatea echipei de salvamari care deserveşte plajele din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche. Exclusiv Auto pune […]