George Vișan, PSD: „Probabil că în viitorul apropiat o să mă alătur echipei de conducere din Constanța”

george visan

George Vișan, fost deputat PSD de Constanța, a vorbit, în cadrul emisiunii Realitatea locală, la Dobrogea TV, despre viitorul său politic.

Vișan, care în prezent este președintele comisiei naționale de control financiar intern a PSD, a declarat că a rămas în relații bune cu colegii de partid și cu conducere (n.r. chiar dacă nu a mai prins un loc eligibil în Parlament).

„Probabil că în viitorul apropiat o să mă alătur echipei de conducere.”, a declarat acesta, subliniind că va ajuta echipa de la Constanța, așa cum a făcut-o tot timpul.

George Vișan este unul dintre numele vehiculate, în diverse cercuri politice, drept posibil candidat din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Constanța la viitoarele alegeri.

Din informațiile noastre, este susținut pentru o funcție de conducere în filiala județeană de conducerea națională a partidului.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se fac angajări în Valu lui Traian

Thu Sep 9 , 2021
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Puteți urmări […]